Universiteit Leiden

nl en

EUniWell Summer School over de impact van covid op gezondheid en welzijn

Bachelor-, masterstudenten en promovendi kwamen 10 t/m 13 juli bijeen op de Campus Den Haag voor de EUniWell Summer School ‘COVID-19: Impact on European health & well-being’. De deelnemers volgden lezingen en workshops over de impact van de pandemie op de volksgezondheid. Ook discussieerden zij over gezondheid en gezondheidszorg ná de pandemie.

Bekijk hier de aftermovie met reacties van deelnemende studenten en docenten vanuit heel Europa:

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Onderzoek & EUniWell

Binnen EUniWell zijn vier verschillende onderzoeksgebieden. De EUniWell ‘Health and Well-Being Arena’ ontwikkelt interdisciplinair onderwijs voor een nieuwe generatie professionals, om tegemoet te komen aan de gezondheidsbehoeften van een diverse en vergrijzende samenleving. In deze zogenaamde Arena wordt de onderzoeksexpertise van de verschillende universiteiten gecombineerd en versterkt. Meer weten over het werk van EUniWell. Bekijk het onderdeel ‘Research & Outreach’ op de website. 

Sinds 2020 neemt Universiteit Leiden deel aan EUniWell, the European University for Well-Being. EUniWell is een samenwerking tussen acht universiteiten die zich richt op de bevordering van gezondheid en welzijn, leefomgeving en klimaat. Naast Leiden nemen de universiteiten van Birmingham, Keulen, Florence, Linnaeus, Murcia, Nantes en Semmelweis deel. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.