Universiteit Leiden

nl en

Vinden en regelen

Een stage of onderzoeksproject in het buitenland is niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar ook een verrijking van je cv. Omdat de arbeidsmarkt steeds internationaler wordt zien veel werkgevers buitenlandervaring als een pluspunt. Hoe je een stage of project in het buitenland regelt, lees je hier.

Registreer in het Study Abroad-portaal

Alle studenten die naar het buitenland gaan als onderdeel van, of in verband met, hun studie aan de Universiteit Leiden, moeten zich registreren in het Study Abroad-portaal. Zo zorg je ervoor dat de universiteit je kan bereiken in geval van nood. Doe dit zodra je van je opleiding toestemming hebt gekregen voor je activiteit in het buitenland.

Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding voor meer informatie over de mogelijkheden voor een stage of onderzoeksproject in het buitenland en hoe je hier toestemming voor aanvraagt en je registratie regelt.

Op de pagina’s over studeren in het buitenland vind je ook informatie vinden over activiteiten in het buitenland die je kunt doen als onderdeel van of aanvulling op je studie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.