Universiteit Leiden

nl en

Career Service

De Career Service biedt ondersteuning bij vragen over jouw loopbaan, persoonlijk profiel, de arbeidsmarkt en solliciteren.

Tijdens je studie wil je ervaring opdoen. Laat je adviseren over alle mogelijkheden! De Universiteit Leiden heeft een eigen Career Service per faculteit. Kijk op het tabblad van jouw faculteit voor meer informatie. 

Je kunt bij de Career Services terecht voor onder andere:
•    loopbaanadvies
•    stageadvies
•    masterkeuze en loopbaanmogelijkheden
•    loopbaantests
•    informatie over loopbaanoriëntatie en solliciteren
•    workshops 
•    cv en sollicitatiebrief-check
•    voorlichtingsbijeenkomsten

Career Service Science

Career Service Science is de plek op de faculteit W&N waar je terecht kunt met al jouw vragen rondom je loopbaan en bijbehorende studiekeuze. Wij organiseren regelmatig workshops en Career Colleges om jou voor te bereiden op de arbeidsmarkt, kijk hier voor een overzicht van de workshops. Daarnaast helpen wij je ook graag persoonlijk met je vragen, kom daarvoor bij ons langs!

Vacature

Vanaf 1 september 2018 hebben wij een vacature voor een Student Assistent voor 4 uur per week. Iets voor jou?

Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit:

  • Organiseren van Career Colleges
  • Promotie van Workshops
  • Beantwoorden van mails en het bijhouden van social media
  • CV checks

Als Student Assistent van de Science Career Service leer je veel over solliciteren terwijl je andere studenten op weg helpt in hun loopbaan.

Lijkt het jou leuk om ons team per 1 september te versterken? Stuur dan je CV naar career@science.leidenuniv.nl voor 5 juli.

Wij zijn op zoek naar een derdejaars bachelor student of eerstejaars master student voor gemiddeld vier uur per week, deze uren zijn flexibel in te delen.

Kom bij ons langs

Wij zijn terug te vinden op vaste momenten met ons open spreekuur in het Gorlaeus, Huygens, Snellius en Sylvius. Kijk in de contactkolom hiernaast wanneer je ons waar kunt vinden.

Naast de open spreekuren kan je ook altijd een aparte afspraak met ons maken. Dit doe je via de link in de contactkolom rechts. Kies via de widget van Onlineafspraken.nl het type afspraak, de loopbaanadviseur, de datum en het tijdstip en boek je afspraak zelf.

Wie zijn wij

We zijn een team van drie personen; de loopbaanadviseur Tanja Bos PhD en twee student assistenten. Tanja werkt als Studiekeuze en Loopbaanadviseur bij de Career Services van Universiteit Leiden. Ze is verantwoordelijk voor de Science Career Service op de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Ze begon haar loopbaan als Biomedisch Wetenschapper. Na haar promotie, heeft ze meerdere jaren gewerkt als recruiter voor de farmaceutische, biotechnologische en chemische industrie. Met deze ervaring en kennis van de arbeidsmarkt, ondersteunt zij studenten in het maken van effectieve studie- en loopbaankeuzes.

De student assistenten, Myrthe Crombaghs en Vivienne Kolman, richten zich vooral op het ondersteunt van de Science Career Service bij het organiseren van evenementen en adviseren van studenten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie