Universiteit Leiden

nl en

Career Service

De Career Service biedt ondersteuning bij vragen over jouw loopbaan, persoonlijk profiel, de arbeidsmarkt en solliciteren.

Tijdens je studie wil je ervaring opdoen. Laat je adviseren over alle mogelijkheden! De Universiteit Leiden heeft een eigen Career Service per faculteit. Kijk op het tabblad van jouw faculteit voor meer informatie. 

Je kunt bij de Career Services terecht voor onder andere:
•    loopbaanadvies
•    stageadvies
•    masterkeuze en loopbaanmogelijkheden
•    loopbaantests
•    informatie over loopbaanoriëntatie en solliciteren
•    workshops 
•    cv en sollicitatiebrief-check
•    voorlichtingsbijeenkomsten

Career Service Science

Career Service Science is het orgaan op de faculteit W&N voor al jouw vragen rondom je (toekomstige) loopbaan en bijbehorende studiekeuze.
Wij organiseren regelmatig workshops om jou voor te bereiden op de arbeidsmarkts, kijk hier voor een overzicht van de workshops.
Daarnaast helpen wij je ook graag persoonlijk met je vragen, kom daarvoor bij ons langs!

Kom bij ons langs

Wij zijn terug te vinden op vaste momenten met ons open spreekuur in het Gorlaeus, Huygens, Snellius en Sylvius. Kijk in de contactkolom hiernaast wanneer je ons waar kunt vinden.

Naast de open spreekuren kan je ook altijd een aparte afspraak met ons maken. Dit doe je via de link in de contactkolom rechts. Kies via de widget van Onlineafspraken.nl het type afspraak, de loopbaanadviseur, de datum en het tijdstip en boek je afspraak zelf.

Wie zijn wij

We zijn een team van twee personen; de loopbaanadviseur Tanja Bos PhD en een assistent. Tanja werkt als Studiekeuze en Loopbaanadviseur bij de Career Services van Universiteit Leiden. Ze is verantwoordelijk voor de Career Service Science op de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Ze begon haar loopbaan als Biomedisch Wetenschapper. Na haar promotie, heeft ze meerdere jaren gewerkt als recruiter voor de farmaceutische, biotechnologische en chemische industrie. Met deze ervaring en kennis van de arbeidsmarkt, ondersteunt zij studenten in het maken van effectieve studie- en loopbaankeuzes.
De assistent is Remi Baar, hij maakt zich hard voor het samenbrengen van studenten en het bedrijfsleven, zo heeft hij de Bètabanenmarkt en de Bio Science Park Excursie georganiseerd. Nu ondersteunt hij de Career Service Science bij het organiseren van evenementen en adviseren van studenten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie