Universiteit Leiden

nl en

Banenmarkten & carrièredagen

Naast het ontwikkelen van je vaardigheden is het bezoeken van banen- en arbeidsmarkten een goede manier om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Je vindt hier een overzicht van een aantal algemene en faculteit specifieke carrière-events.

Bereid je voor

Wil jij weten wat je straks te wachten staat? Ga dan naar een van onderstaande carrière-evenementen en ga in gesprek met een toekomstige werkgever. Om je voor te bereiden op je bezoek kun je het volgende doen:

  • Bekijk het programma en de standhouders
  • Beslis wat je wilt doen en met wie je in gesprek wilt gaan
  • Maak een lijstje vragen die je wilt stellen aan toekomstige werkgevers
  • Zorg dat je LinkedIn-pagina up-to-date is

Klik op het tabblad van je faculteit/opleiding voor de agenda van de carrière-evenementen en voor meer belangrijke informatie.

Carrière-evenementen buiten Leiden

Humanities Career Event

Meer dan 300 studenten kwamen op 10 april naar het Humanities Career Event! Na een inspirerende key note speech van presentator Sofie van den Enk volgden ze workshops van diverse werkgevers en alumni, zoals Buitenlandse Zaken, Uitgeverij Das Mag en de NOS. Daarnaast kon je je professioneel laten fotograferen, sollicitatiekledingadvies krijgen van een styliste en natuurlijk uitgebreid netwerken tijdens de borrel. Je ziet het allemaal terug in de video van het Humanities Career Event 2019.

Tip: 8 april 2020 vindt het Humanities Career Event 2020 plaats!

Volg ons op Facebook en blijf up to date!

Humanities Career Event aftermovie 2019

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.