Universiteit Leiden

nl en

Studieadviseurs

De studieadviseur of studiecoördinator van jouw opleiding is de expert op het gebied van je studie. Bij hem/haar kun je terecht als je hulp of advies nodig hebt bij je studie, of het nu gaat om persoonlijke studieproblemen of meer praktische zaken.

Studieproblemen

Heb je problemen met studeren? Of loop je studievertraging op door bijzondere omstandigheden? Meld het zo snel mogelijk bij je studieadviseur/-coördinator. Hij/zij zal je advies geven en zo nodig begeleiden bij de aanpak van je studievertraging.

Praktische problemen

Je kunt ook bij je studieadviseur/-coördinator terecht voor hulp en advies bij praktische zaken, zoals:

  • Studieplanning
  • Roosters
  • Keuzeruimte
  • Vrijstelling aanvragen
  • Stage lopen

Studieadviseurs Pedagogische Wetenschappen

De studieadviseurs zijn er om alle bachelor- en masterstudenten voor te lichten en te begeleiden bij een voorspoedig verloop van hun opleiding. In de praktijk betekent dit:

Daarnaast verrichten de studieadviseurs ook een aantal studie-coördinerende taken.

Leids Studiesysteem

De studieadviseurs maken deel uit van het Leids Studiesysteem: hierin is vastgelegd hoe de begeleiding in de drie jaar van de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen is vormgegeven.

Contact met de studieadviseurs?

Ben je bachelorstudent Pedagogische Wetenschappen en wil je het een en ander weten over je studie of heb je begeleiding nodig? Neem contact op met één van studieadviseurs (zie contactgegevens onder het kopje contact).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.