Universiteit Leiden

nl en

Summer en winter schools

Summer en winter schools zijn korte programma’s die je kunt volgen in de vakantie, wat betekent dat je geen studievertraging oploopt. Bij sommige summer en winter schools kun je studiepunten halen, bij andere niet. Aan de meeste van deze programma’s zijn kosten verbonden.

Waarheen?

Je kunt over de hele wereld summer en winter schools volgen.

Bekijk het overzicht van summer en winter schools

Let op: dat de programma’s in dit overzicht staan, betekent niet dat de Universiteit Leiden ze aanbeveelt of dat je er gegarandeerd studiepunten voor krijgt. Als je wilt dat je studiepunten meetellen voor je studie, moet je altijd van tevoren toestemming vragen aan je opleiding.

Veel universiteiten bieden korte programma’s aan. Informeer hier zelf naar als je in het overzicht geen geschikt programma kunt vinden.

Negatief reisadvies? Check je bestemming

Je kunt niet op uitwisseling naar een land waarvoor een negatief reisadvies geldt. Check hier of je bestemming veilig is. In de kaart van het land staat een kleurcode. Als je bestemming code rood of oranje heeft, mag je er niet naartoe.

Foto: Isabel Barnhoorn

De informatie op deze pagina is alleen beschikbaar in het Engels. Klik hier om naar de Engelstalige pagina te  gaan.

Kijk op de pagina van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen voor een overzicht van beschikbare Summer & Winter schools. Deze programma's tellen doorgaans niet mee voor je bacheloropleiding Sterrenkunde, maar leveren wel zeer waardevolle ervaringen op, zowel in professioneel opzicht als op persoonlijk vlak.

Lees hier hoe Sterrenkundestudenten Matthijs Mars en Joost Wardenier het Huawei Seeds for the Future Programme in China bijwoonden. 

Studenten Sterrenkunde naar Huawei in China

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie