Universiteit Leiden

nl en

Summer en winter schools

Summer en winter schools zijn korte programma’s die je kunt volgen in de vakantie, wat betekent dat je geen studievertraging oploopt. Bij sommige summer en winter schools kun je studiepunten halen, bij andere niet. Aan de meeste van deze programma’s zijn kosten verbonden.

Coronamaatregelen

De Universiteit Leiden volgt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. De coronamaatregelen kunnen van invloed zijn op je reisplannen. Lees er meer over op de website Studeren in tijden van corona.

Waarheen?

Je kunt over de hele wereld summer en winter schools volgen.

Bekijk het overzicht van summer en winter schools

Let op: dat de programma’s in dit overzicht staan, betekent niet dat de Universiteit Leiden ze aanbeveelt of dat je er gegarandeerd studiepunten voor krijgt. Als je wilt dat je studiepunten meetellen voor je studie, moet je altijd van tevoren toestemming vragen aan je opleiding.

Veel universiteiten bieden korte programma’s aan. Informeer hier zelf naar als je in het overzicht geen geschikt programma kunt vinden.

Negatief reisadvies? Check je bestemming

Je kunt niet op uitwisseling naar een land waarvoor een negatief reisadvies geldt. Check hier of je bestemming veilig is. In de kaart van het land staat een kleurcode. Als je bestemming code rood of oranje heeft, mag je er niet naartoe.

Foto: Isabel Barnhoorn
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.