Universiteit Leiden

nl en

Regelen na terugkomst

Corona

De coronapandemie zorgt voor onzekerheid als je een verblijf in het buitenland plant. Door de adviezen en richtlijnen over Gezondheid en Veiligheid op te volgen, voorkom je (financiële) risico’s zoveel mogelijk. Twijfel je of het verstandig is om in deze tijd voor je studie naar het buitenland te gaan? Lees het advies van de universiteit.

Bekijk ook de andere veelgestelde vragen over studeren in het buitenland & corona.

Verslag

Jouw ervaringen en tips zijn een geweldigde bron van informatie voor andere studenten die in het buitenland willen gaan studeren aan dezelfde universiteit. Kort voor je terugkomst, stuurt de Universiteit Leiden je een e-mail met het verzoek om een verslag in te sturen over je studieactiviteiten in het buitenland.

Studiepunten laten erkennen

Heb je voor vertrek toestemming gekregen om je studiepunten mee te laten tellen voor je studie in Leiden? Dan moet je deze na je terugkomst laten erkennen. Bekijk de instructies op het tabblad van je faculteit of opleiding. Of je studiepunten inderdaad erkend zijn, kun je zien in uSis of navragen bij de onderwijsadministratie.

International Student Network

Wil je na je terugkomst deel blijven uitmaken van de internationale studenten-community? Sluit je aan bij het International Student Network Leiden. Een kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en dat internationale gevoel nog even vast te houden!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.