Universiteit Leiden

nl en

Diploma-uitreiking

Bij het behalen van je bachelor- of masterdiploma hoort een feestelijke diploma-uitreiking. Sommige opleidingen hebben ook een speciale diploma-uitreiking voor de propedeuse, of voor andere belangrijke momenten tijdens je studie.

De diploma-uitreiking wordt altijd via je faculteit of opleiding geregeld.

In verband met de coronamaatregelen zal de diploma-uitreiking er anders uitzien dan de andere edities of helemaal komen te vervallen.  

Diploma-uitreiking

De diploma’s worden uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. Ongeveer twee weken voor deze ceremonie ontvang je hiervoor via e-mail een officiële uitnodiging.

Tijdens de ceremonie neemt de voorzitter de belofte of eed bij je af. Zorg dat je van tevoren weet of je de belofte of de eed wilt afleggen! Vervolgens word je toegesproken door de door jou zelf gekozen begeleider en ontvang je je diploma. Een beperkt aantal gasten is hierbij van harte welkom! In verband met de maatregelen rondom corona, kunnen wij voorlopig helaas niet meer dan 2 gasten per afstudeerkandidaat toelaten.  

De diploma-uitreikingen van Farmacie vinden plaats in het Teldersauditorium van het Academiegebouw op het Rapenburg in Leiden. De eerstvolgende data:

  • donderdag 10 maart 2022: tussen 13.00 - 17.00 uur
  • donderdag 22 september 2022: tussen 13.00 - 17.00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.