Universiteit Leiden

nl en

Boeken en studiemateriaal

Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding voor informatie over het aanschaffen van studiemateriaal.

Kantoorartikelen

Ben je een pen vergeten of heb je een USB stick of CD recordable nodig? De Servicedesk FSW voorziet in je eerste behoefte aan deze artikelen. Zij beschikt over een beperkt assortiment aan kantoorartikelen en USB sticks, CD's, DVD's e.d. Je kunt contant betalen of pinnen.

Bekijk de prijslijst.

Studieboeken

Wijzigingen in de voorgeschreven literatuur worden zoveel mogelijk vermeden. Niettemin komt het voor dat bepaalde boeken niet in voorraad of uitverkocht zijn. Mochten wijzigingen toch nodig zijn, dan worden deze uiterlijk vijf weken voor het begin van het blok waarin het betreffende vak wordt aangeboden bekend gemaakt via de E-gids en Blackboard. Aangeraden wordt om met de aanschaf van boeken tot dan te wachten, of anders de docent te raadplegen.

Studievereniging Emile biedt haar leden studieboeken met korting

Op de website van Emile, de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen, vind je de boekenlijst. De boeken staan ook in de vakbeschrijvingen in de e-Studiegids.

Je kunt de studieboeken bestellen via de studievereniging Emile. Als je daar lid van wordt, kun je je studieboeken met korting aanschaffen in hun webshop. Deze shop is beperkt open, dus houd de website van Emile goed in de gaten!

Je kunt studieboeken natuurlijk ook bestellen bij de boekhandel.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.