Universiteit Leiden

nl en

Roosters

Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding. Kun je je rooster niet vinden? Neem dan contact op met de onderwijsadministratie.

Bekijk je rooster in MyTimetable

Je vindt de roosters van je opleiding in MyTimetable. MyTimetable biedt jouw rooster op een eenvoudige, gepersonaliseerde en overzichtelijk wijze aan en geeft een compleet overzicht van al je onderwijsactiviteiten.

Log in in MyTimetable met je ULCN account.

Vragen?
Bekijk de video-instructie of lees de uitgebreide instructie.

Engelstalige roosterinformatie

Zie de Engelstalige variant van deze pagina voor roostergegevens voor de bachelor, master en research master in het Engels.

Studiebeperking

Studenten met een studiebeperking zoals dyslexie of autisme hebben het recht om tentamens in een aparte ruimte af te leggen. Ook krijg je meer tijd om het tentamen te maken (3 uur in plaats van 2). Hetzelfde geldt voor herkansingen.

Is dit voor jou het geval, stuur dan een e-mail naar Laura van Hoof, (uiterlijk 1 week voordat het tentamen plaatsvindt), met een cc naar de studieadviseur. Bovendien moet je situatie vanaf het begin van je studie bij je studieadviseur bekend zijn.

Zet het volgende in je e-mail:
- naam 
- student nummer 
- de tentamens waar het om gaat: titel, datum en tijdstip

Geef ook aan wat je precies nodig hebt: extra tijd, een stille ruimte, groot uitgeprinte tentamens, of het gebruik van een laptop (dat laatste wordt slechts in uitzonderlijke gevallen toegekend, en moet worden aangevraagd bij de Examencommissie).

Ziekmelden

Kun je door ziekte niet aan een tentamen deelnemen, geef dit dan vóór de start van het tentamen door aan het Onderwijssecretariaat, niet erna.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.