Universiteit Leiden

nl en

Roosters

Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding. Kun je je rooster niet vinden? Neem dan contact op met de onderwijsadministratie.

MyTimetable geeft een overzicht van de roosters voor alle cursussen en opleidingen en geeft je de mogelijkheid om een persoonlijk rooster aan te maken. Bekijk MyTimetable via deze link.  Ook vind je hier de handleiding.

Check in deze omstandigheden ook regelmatig de Brightspace pagina's want opgenomen colleges en extra Q&A sessies worden niet zichtbaar in het rooster.

Controleer regelmatig de collegetijden en de locatie (welk gebouw)!

Niet alle programma’s hebben een eigen webpagina, zoals de minoren, pre-masters en het honoursonderwijs.  Maak dan gebruik van onderstaande link of ga in de Studiegids naar jouw cursusprogramma.

Kun je je rooster niet vinden? Neem dan contact op met  het Onderwijs Service Centrum, zie het contactblok aan de rechterhand.

Tentamens

Veel vakken worden afgesloten met een schriftelijk tentamen. Aan het maken van tentamens zijn een aantal regels verbonden. Lees meer over (de regels omtrent) het maken van tentamens in de OER van jouw opleiding en de huisregels tijdens tentamens.

Vergeet niet een legitimatiebewijs én collegekaart mee te nemen naar het tentamen!

Locaties tentamens

Deze faculteit maakt gebruik van (externe) tentamenlocaties. Kijk dus goed en tijdig op het rooster én in uSis wat de locatie is van je tentamen en plan je route.

De volgende tentamenlocatie wordt vaak gebruikt.

Roosters 2022-2023

De rooster kan je terugvinden in MyTimetable. Er kunnen wijzigingen gedaan worden in het rooster, deze zijn dan meteen na doorvoeren zichtbaar in MyTimetable. Controleer dus regelmatig of de collegetijden en de locatie (welk gebouw). Bekijk MyTimetable via deze link. Ook vind je de handleiding aan de rechter hand.

Let op: Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze roosters. 

Tentamens

Veel vakken worden afgesloten met een schriftelijk tentamen. Aan het maken van tentamens zijn een aantal regels verbonden. Lees hier meer over (de regels omtrent) het maken van tentamens in de Onderwijs en Examen regeling en de huisregels tijdens tentamens. 

Vergeet niet een legitimatiebewijs én collegekaart mee te nemen naar het tentamen!

Locaties tentamens

Het Instituut Bestuurskunde maakt gebruik van verschillende (externe) tentamenlocaties. Kijk dus goed en tijdig op het rooster én in uSis wat de locatie is van je tentamen en plan je route.

De volgende tentamenlocaties worden vaak gebruikt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.