Universiteit Leiden

nl en

Studieprogramma

Bij de keuze van je studie heb je je als het goed is al enigszins verdiept in het studieprogramma. De Universiteit Leiden gebruikt verschillende systemen voor het ontsluiten van alle details rondom je studieprogramma en vakken, en voor de communicatie tussen docenten en studenten.

In de Studiegids staat alle informatie over de vakken van jouw opleiding. Je kunt daar alles lezen over je studieprogramma. Via Blackboard kun je communiceren met je docenten en opdrachten inleveren.

Studieprogramma master Geneeskunde

Studenten die beginnen aan de master Geneeskunde volgen onderstaand curriculum. De master Geneeskunde duurt drie jaar en begint met clusters van coschappen met een gerichte voorbereidingsperiode. Het laatste jaar van de master is een voorbereiding op het zelfstandig functioneren in de gezondheidszorg. Je kunt zelf kiezen in welke discipline je de semi-artsstage, wetenschapsstage en keuzecoschap wilt doen. Daarbij kun je je richten op een gewenste vervolgopleiding. Ga naar de losse pagina’s voor meer informatie over de coschappen en stages, en het dedicated schakeljaar. Beschrijvingen van de blokken staan in de studiegids

masterschema curriculum na 2015
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.