Universiteit Leiden

nl en

Overige faciliteiten

Sommige faculteiten en opleidingen bieden speciale onderwijs- en onderzoeksruimten en andere studiefaciliteiten aan.

Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding voor meer informatie.

Ellips

Ellips is een programma voor het taalvaardigheidonderwijs voor het oefenen van spreek-, luister- en schrijfvaardigheid.

Meer informatie over Ellips kun je vinden in de Quick Start Guide Ellips en bij de Frequently Asked Questions hieronder.

Inloggen en inschrijven

Je kunt inloggen in Ellips met je ULCN-account. Inschrijven gaat via de docent.

Veelgestelde vragen

Mijn inlognaam wordt niet herkend. Je inlognaam is je studentnummer met een s ervoor (bijvoorbeeld: s0812345). Blijft de foutmelding neem dan contact op met de Ellips helpdesk via het vragenformulier.

Neem contact op met de ISSC helpdesk (071 527 8888). Zij zullen het wachtwoord wijzigen en dit aan je doorgeven. Zie hierboven onder Blackboard: "Kun je niet inloggen?"

Als er een fout wachtwoord wordt ingevoerd dan verschijnt er vaak een error. Om dit te voorkomen dient het inlogscherm opnieuw geladen te worden, dit kan via de volgende link.

Geef via het vragenformulier aan om welke cursus het gaat. De Ellips helpdesk zal je vervolgens toegang verschaffen.

Dat komt mogelijk doordat je geen gebruik maakt van de Nakijk-knop (midden onderaan het beeldscherm) om je antwoord te verifiëren.

Als je andere foutmeldingen tegenkomt, is het zeer wenselijk als je die doorgeeft aan de Ellips Helpdesk via het online vragenformulier. Vermeld daarbij zoveel mogelijk details, zoals wat je precies aan het doen was, wat er precies fout ging, wat er vervolgens gebeurde (crashte Ellips? crashte Internet Explorer? enz.). Vermeld ook welke versie van Windows en welke browser je gebruikt. De Ellips Helpdesk en alle landelijke gebruikers zullen je dankbaar zijn voor je hulp!

Meer vragen?

Staat je vraag hier niet bij? Stel je vraag over Ellips via het online vragenformulier. Je vraag wordt dan beantwoord door een medewerker van de Ellips Helpdesk, afdeling IFZ (Informatisering en Facilitaire Zaken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.