Universiteit Leiden

nl en

Campus Covey Programme

Covey. noun [ C ], /ˈkʌv.i/. A group of birds. A small group of people.

Over het CCP

In het Campus Covey Programme (CCP) worden studenten aan elkaar gekoppeld in coveys. Coveys zijn groepjes van ongeveer vijf studenten die allemaal verschillende opleidingen volgen en in verschillende jaren van hun opleiding zitten. Het programma is bedoeld voor alle studenten van Campus Den Haag.

Het CCP is bedoeld om je in contact te brengen met andere studenten. Door lid te worden van een covey, maak je deel uit van een sociaal netwerk van gelijkgestemde leeftijdsgenoten. Maar wat betekent het om deel uit te maken van een covey? Coveys bieden je de mogelijkheid om in contact te komen met mensen uit een andere major, met een andere socio-economische status of etnische achtergrond. Het biedt je de gelegenheid om jouw horizon te verbreden, kennis te maken met je covey-leden en samen en van elkaar te leren. Dankzij de verschillende activiteiten en workshops leer je je covey-leden beter kennen en samen een sense of community op te creëren.

Coveys zijn bedoeld om elkaar echt te leren kennen en zo te leren aanvoelen wat de ander nodig heeft. Covey-leden volgen een training om zo elkaar te kunnen helpen. Covey-leden kunnen bij elkaar terecht als ze persoonlijke problemen hebben, problemen met hun opleiding of studeren in het algemeen. Als je iemand nodig hebt om mee te praten dan staat je covey voor je klaar. Of je nu gestrest bent vanwege je studiedruk, je heimwee hebt of je het over de laatste plotwendingen in je favoriete serie wil hebben. Er is altijd wel iemand binnen jouw covey die je verder kan helpen.

Activiteiten

Het CCP organiseert bijna elke maand een aantal evenementen die specifiek bedoeld zijn om covey-leden met elkaar in contact te brengen om tijd met elkaar door te brengen. De evenementen zijn bedoeld om je eigen covey-leden maar ook leden van andere coveys te ontmoeten. Om je een beter beeld te geven van wat het CCP te bieden heeft, is hier een overzicht van de aankomende activiteiten:

Daarnaast worden coveys ook aangemoedigd om af te spreken buiten de door CCP georganiseerde activiteiten om. Zin om te gaan bowlen? Of om naar het strand te gaan? Gooi een balletje op binnen je covey en make it happen!

Aanmelden

Iedere student van de Campus Den Haag kan zich aanmelden voor het CCP. Het CCP probeert studenten op basis van interesse aan elkaar te koppelen, want zoals je weet: Birds of a feather flock together! Lid worden van een covey is eenvoudig en gaat aan de hand van de volgende drie stappen:

  1. De eerste stap om lid te worden is je aanmelden. Vul het aanmeldingsformulier in zodat we een beeld kunnen krijgen van jouw interesses.
  2. Aan de hand van jouw aanmeldingsformulier gaan wij op zoek naar een covey die bij jou past.
  3. Je krijgt van ons de gegevens van jouw covey en een uitnodiging voor het eerstvolgende evenement zodat je kennis kunt maken met en lid kan worden van jouw covey!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.