Universiteit Leiden

nl en

POPcorner The Hague

Ik wil mijn studievaardigheden verbeteren; hoe doe ik dat? Waar kan ik terecht met vragen over hoe ik mijn studie succesvol kan aanpakken? Waar kan ik ondersteuning krijgen op het gebied van mij studie? Ik voel me niet verbonden met de universiteit en wil dit graag verbeteren. Hoe kom ik in contact met andere studenten? Ik zoek een extra uitdaging; wat kan ik doen?

Zoek je een steuntje in de rug bij het vinden van je weg in je studie en het studentenleven? Twijfel je over je aanpak van de studie of wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Wil je meer uit je studietijd halen en iets betekenen voor je medestudenten?

In al deze gevallen ben je bij de POPcorner aan het goede adres! We vinden het belangrijk dat iedereen een goede start kan maken. De POPcorner The Hague helpt je bij het vinden van je weg binnen de universiteit, faculteit en opleiding. Daarnaast faciliteren we activiteiten waarbinnen je kunt werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studeren aan een universiteit is leuk en kan ook een uitdaging zijn. Je volgt colleges, je bestudeert de stof, je leert voor tentamens, je maakt opdrachten en dan zijn er nog allerlei praktische zaken die je moet regelen. Daarnaast heb je als student een leven buiten de universiteit dat van alles van je vraagt. Denk aan sociale verplichtingen, een huishouden, een eventuele bijbaan of een lidmaatschap van een vereniging. Misschien ben je de eerste in jouw familie die in Nederland naar de universiteit gaat en is dat nog best een zoektocht. Wellicht heb je persoonlijke omstandigheden die veel van je energie vragen of het studeren zelfs extra gecompliceerd maken. Het kan zijn dat je stress ervaart of dat je je eenzaam voelt. Of dat je juist extra energie over hebt die je wil inzetten in een project voor je medestudenten.

Wat jouw uitgangspositie ook is: je bent van harte welkom bij de POPcorner The Hague. We zijn een ontmoetingspunt voor én door studenten waar je contacten kunt leggen, workshops kunt volgen, activiteiten kunt organiseren en waar naar jouw verhaal wordt geluisterd.

Je kan altijd langskomen in de Beehive voor een korte vraag of om je (fysiek of online) tijdslot voor 1 op 1 coachingsessie te reserveren. 

Maandag 12:00  - 14:00 uur

Dinsdag 12:00  - 16:00 uur

Donderdag 12:00  - 16:00 uur

Reserveer je tijdslot hier of stuur een email als je buiten de openingstijden een afspraak wenst te maken.

Wat bieden wij? 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.