Universiteit Leiden

nl en

Start je oriëntatie op het Study Abroad Festival 2022

Overweeg je een tijdje in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie? Begin je oriëntatie op het Study Abroad Festival op vrijdag 14 oktober 2022.

Jouw buitenlandavontuur begint hier!

Lijkt het je leuk om in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie? Jouw buitenlandverblijf staat of valt met een goede voorbereiding. Kom daarom naar het Study Abroad Festival om je te oriënteren op de mogelijkheden voor studeren over de grens. Jouw buitenlandavondtuur begint tijdens het SAF! 

SAF 2022

De volgende editie van het Study Abroad Festival vindt plaats op vrijdagmiddag 14 oktober 2022.  

Plannen maken in tijden van corona

Het coronavirus brengt nog altijd veel onzekerheden met zich mee, wat onder meer geldt voor studeren in het buitenland. Hoewel je kunt starten met het plannen van je buitenlandverblijf, blijft het belangrijk om ook over een alternatief na te denken voor het geval dat je reis niet door kan gaan. Heb je vragen? Stel ze tijdens het Study Abroad Festival.  

Programma & aanmelden

Het Study Abroad Festival wordt zowel georganiseerd door de buitenlandcoördinatoren van de verschillende faculteiten en instituten als door het International Relations Office. Het programma en de link naar het aanmeldingsformulier kun je hier vinden. De meeste sessies worden gegeven in het Engels. 

SAF 2018

Ben je student aan de faculteit FGGA of studeer je Culturele Anthropologie of Ontwikkelingssociologie en wil je meer informatie over faculteitswijde exchange? Dan kun je terecht bij de voorlichting die door je eigen faculteit/studie wordt georganiseerd.  

Buitenlandcoördinatoren (universiteitsbreed)

Telefonisch contact

Sanne Feenstra Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
071 527 3063
Ivo Bles Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
071 527 1785

Stuur een bericht

Stuur een bericht via het contactformulier
Contactformulier

Open spreekuur

Plexus (Leiden)

Maandag
14:00  - 17:00 uur

Open spreekuur

Wijnhaven (Den Haag)

Woensdag
10:00  - 13:00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.