Universiteit Leiden

nl en

Start je oriëntatie op het Study Abroad Festival

Overweeg je een tijdje in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie? Begin je oriëntatie op het Study Abroad Festival.

SAF 2022: 14 oktober 2022

De volgende editie van het Study Abroad Festival vindt plaats op vrijdag 14 oktober 2022.

Plannen maken in tijden van corona

Door het coronavirus is ook nu nog veel onzeker, en dat geldt ook voor de mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Dit betekent dat je wel plannen kunt maken om in het buitenland te studeren, maar ook altijd moet zorgen voor een alternatief plan voor het geval je buitenlandplannen niet door kunnen gaan. Heb je vragen? Stel ze tijdens de sessies bij het Study Abroad Festival of aan je buitenlandcoördinator.

Programma & aanmelden

Het Study Abroad Festival wordt georganiseerd door de buitenlandcoördinatoren van de faculteiten en instituten en International Relations Office. Elke dag gedurende de festivalweek zullen er éen of meerdere webinars en Q&A’s plaatsvinden. Het programma vind je hier vanaf half september. De links naar de webinars worden ruim van tevoren gepubliceerd. Bekijk ze vóór de Q&A-sessie, zodat je verdiepende vragen kunt stellen. Wanneer er geen webinar beschikbaar is voor jouw faculteit, wordt de informatie tijdens de Q&A gegeven. De meeste sessies zullen in het Engels worden gegeven.

SAF 2018

Terugblik SAF 2020

Bekijk de presentaties

Buitenlandcoördinatoren (universiteitsbreed)

Telefonisch contact

Sanne Feenstra Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
071 527 3063
Ivo Bles Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
071 527 1785

Stuur een bericht

Stuur een bericht via het contactformulier
Contactformulier

Online afspraak

Maak een online afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.