Universiteit Leiden

nl en

Start je oriëntatie op het Study Abroad Festival

Overweeg je een tijdje in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie? Begin je oriëntatie op het Study Abroad Festival dat jaarlijks wordt georganiseerd.

SAF 2022

Het Study Abroad Festival heeft voor het laatst plaatsgevonden op vrijdag 14 oktober 2022. Je kunt alle presentaties van de informatiesessies terugvinden via onderstaande link.

Terugblik SAF 2022

Jouw buitenlandavontuur begint hier!

Lijkt het je leuk om in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie? Jouw buitenlandverblijf staat of valt met een goede voorbereiding. Kom daarom naar het Study Abroad Festival om je te oriënteren op de mogelijkheden voor studeren over de grens. Jouw buitenlandavondtuur begint tijdens het SAF! 

Plannen maken in tijden van corona

Het coronavirus brengt nog altijd veel onzekerheden met zich mee, wat onder meer geldt voor studeren in het buitenland. Hoewel je kunt starten met het plannen van je buitenlandverblijf, blijft het belangrijk om ook over een alternatief na te denken voor het geval dat je reis niet door kan gaan. Heb je vragen? Stel ze tijdens het Study Abroad Festival.  

Programma & aanmelden

Het Study Abroad Festival wordt zowel georganiseerd door de buitenlandcoördinatoren van de verschillende faculteiten en instituten als door het International Relations Office. De meeste sessies worden gegeven in het Engels. 

SAF 2018

Ben je student aan de faculteit FGGA of studeer je Culturele Anthropologie of Ontwikkelingssociologie en wil je meer informatie over faculteitswijde exchange? Dan kun je terecht bij de voorlichting die door je eigen faculteit/studie wordt georganiseerd.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.