Universiteit Leiden

nl en

POPcorner Panel FGW

Het studentenpanel van de POPcorner FGW bestaat uit 4 student-leden van verschillende studies. Dit zorgt ervoor dat het studentenpanel van de POPcorner FGW een brede blik heeft op de doelgroep van de POPcorner FGW. Het panel organiseert activiteiten als promoties, lezingen, excursies en borrels en draagt zo bij aan de POPcorner community.

Panel 2019-2020

Ebrar Kaya

Mijn naam is Ebrar Kaya. Ik heb Religiewetenschappen gestudeerd en studeer nu Midden-Oostenstudies. Het is voor mij erg belangrijk dat studenten zich thuis kunnen voelen op zowel de universiteit als bij de opleiding. Dit zorgt voor minder uitval en voor meer studenten met passie voor hun onderzoeksveld.

Hopelijk lukt het ons als POPcorner-panel om dit thuisgevoel te vergroten onder onze medestudenten.

Carolina Lins Machado

Mijn naam is Carolina en ik ben een Master student Theoretische en Experimentele Linguïstiek. Ik kwam voor het eerst in aanraking met de POPCorner na het bijwonen van een POPTalk in 2018. Naast panellid te zijn, ben ik ook vrijwilliger bij het Meeting Point, dat ondersteuning biedt aan vluchtelingenstudenten. Ik geloof dat de POPCorner niet alleen voor eerste generatie studenten een belangrijke plek is, maar voor alle studenten die hulp of begeleiding nodig hebben als het gaat om hun academische leven.

L'Aurora Mazzitelli

Mijn naam is L’Aurora Mazzitelli en ik zit nu in mijn tweede jaar van de BA Engelse Taal en Cultuur. Ik ben een eerstengeneratie student, wat wil zeggen dat niemand anders in mijn familie ooit heeft gestudeerd aan een universiteit. Gianelle heeft mij geholpen met elke vraag die ik kon bedenken en heeft me een beetje wegwijs gemaakt in de werkingen van de uni. Ik wilde graag in het panel zodat ik studenten zoals ik ook zou kunnen helpen.

Janessa Vleghert

Mijn naam is Janessa Vleghert. Ik ben student-assistent bij de POPcorner FGW en lid van het studentenpanel van de POPcorner. Ik studeer Engelse Taal en Cultuur met een minor Digital Humanities. Zelf ben ik in contact met de POPcorner gekomen toen ik ondersteuning nodig had. Nu wil ik andere studenten dezelfde steun bieden.

Panel 2018-2019

POPcornel studentenpanel 2018-2019

Emma Oosterink

Mijn naam is Emma Oosterink en ik studeer International Studies aan de locatie Wijnhaven in Den Haag! Ik ben lid geworden van het studentenpanel van de POPcorner FGW, omdat ik het erg belangrijk vind dat de universiteit een plek is waar alle studenten zich fijn en thuis kunnen voelen. Aangezien ik veel te maken heb met internationale studenten binnen mijn studie wil ik hen graag zich meer gerepresenteerd laten voelen.

Sam Saifullahzadeh

Hallo allemaal, mijn naam is Sam Saifullahzadeh en ik ben een derdejaars Moderne Midden-Oosten Studies student. Ik ben in eerste instantie in aanraking gekomen met de POPcorner omdat ik een eerstejaarsstudent help zijn Nederlands te verbeteren. Vervolgens heb ik mij aangesloten bij het studentenpanel, omdat ik het belangrijk vind dat studenten met een niet-Nederlandse achtergrond hulp moeten kunnen ontvangen op het gebied van taal, studievaardigheden en integratie.

Pepijn Bouwmans

Ik ben Pepijn, ik ben 23 jaar en ik help dit jaar mee aan de POPcorner van de Faculteit Geesteswetenschappen. Ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor en ben lid van de faculteitsraad. Daarnaast houd ik van koken, sporten en gezelligheid.

Hezja Mahmood

Mijn naam is Hezja Mahmood. Ik ben student-assistent bij de POPcorner FGW en lid van het studentenpanel van de POPcorner. Ik studeer Midden-Oosten Studies met als specialisatie Modern Midden-Oosten. Ik heb voor de POPcorner gekozen, omdat ik zelf een eerste-generatie-student ben en ik in mijn eerste jaar op de universiteit moeite om “thuisgevoel” te hebben. Ik denk persoonlijk dat er meer studenten zijn met hetzelfde probleem en samen met de POPcorner en de andere panel leden willen wij jullie een thuisgevoel geven.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.