Universiteit Leiden

nl en

Workshops & Cursussen

De POPcorner biedt ieder studiejaar een ruim aanbod aan workshops en cursussen om jou te helpen met leren. Er zijn zowel workshops in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

De meeste workshops vinden fysiek plaats in Lipsius 0.16. Voor meer informatie over de eerstvolgende sessie en de aanmeldlink, klik je op een van de workshops in onderstaand overzicht.

Ervaring van een deelnemer

'Ik heb de workshop Time Management bijgewoond. De tools die mij hier aangeleerd zijn om mijn tijd beter te managen waren erg waardevol. Zeker tijdens Covid toen alles online was en er ontzettend weinig contact was met mijn medestudenten buiten de online colleges. Persoonlijk overplan ik de tijd die ik heb wat me ontzettend kan overweldigen door de hoeveelheid taken die ik dan heb. Hierdoor was het een echte game-changer om door te krijgen dat ik er ook voor kan kiezen om tussen bepaalde uren van de dag te werken en om zo genoemde "wild cards" te hebben tijdens mijn week schema die me de kans geven om wat flexibeler te zijn met mijn planning.'

- Unnur Hlíf Rúnarsdóttir, President van de L.K.V. 2021-2022

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.