Universiteit Leiden

nl en

POPcorner FGW

Zoek je een steuntje in de rug bij het vinden van je weg in je studie en het studentenleven? Twijfel je over je aanpak van de studie of wil je je vaardigheden verder ontwikkelen?

Wil je meer uit je studietijd halen en iets betekenen voor je medestudenten? In al deze gevallen ben je bij de POPcorner aan het goede adres! We vinden het belangrijk dat iedereen een goede start kan maken. De POPcorner helpt je bij het vinden van je weg binnen de faculteit en tijdens je studie. Daarnaast faciliteren we activiteiten waarbinnen je kunt werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studeren aan een universiteit is een uitdaging. Je volgt colleges, je bestudeert de stof, je leert voor tentamens, je maakt opdrachten en dan zijn er nog allerlei praktische zaken die je moet regelen. Daarnaast heb je als student een leven buiten de universiteit dat van alles van je vraagt. Denk aan sociale verplichtingen, een huishouden, een eventuele bijbaan of een lidmaatschap van een vereniging. Misschien ben je de eerste in jouw familie die in Nederland naar de universiteit gaat en is dat nog best een zoektocht. Wellicht heb je persoonlijke omstandigheden die veel van je energie vragen of het studeren zelfs extra gecompliceerd maken. Het kan zijn dat je stress ervaart of dat je je eenzaam voelt. Of dat je juist extra energie over hebt die je wil inzetten in een project voor je medestudenten.

Wat jouw uitgangspositie ook is: je bent van harte welkom bij de POPcorner. We zijn een ontmoetingspunt voor én door studenten waar je contacten kunt leggen, workshops kunt volgen, activiteiten kunt organiseren en waar naar jouw verhaal wordt geluisterd.

POPby

Heb je vragen over bijvoorbeeld motivatie, jouw mentale en fysieke welzijn, uitstelgedrag, een effectieve manier van studeren, time management, hoe je je het beste kunt voorbereiden op een tentamen of heb je andere vragen? Kom dan gerust langs tijdens ons online inloopspreekuur!

Dit kan iedere maandag tot en met donderdag tussen 12:00 - 13:00 via TEAMS. Klik deze link om in ons POPby kanaal te komen (log in met S+studentnummer@vuw.leidenuniv.nl), klik dan op "Deelnemen".

Ervaring van een student

'Door minimale fysiek les en sociale contacten op de campus, wilde ik zoveel mogelijk gebruik maken van de workshops. Het waren kleine groepjes met interactieve opdrachten. Er werd goed geluisterd en meegedacht. POPcorner heeft mij op verschillende vlakken geholpen o.a. zelfvertrouwen in mijn studie en motivatie. De workshops heb ik als leerzaam en relevant ervaren.' 

- Aliya Tanwir

POPcorner FGW

Heb je een vraag of zou je een on-campus afspraak willen maken, stuur ons dan een e-mail.
Stuur ons een email
We zijn maandag tot en met donderdag online bereikbaar tijdens ons inloopspreekuur van 12:00 - 13:00 via MS TEAMS.
POPby op MS Teams (12:00 - 13:00)
Gianelle Vacca Coördinator POPcorner
071 – 527 1712
L'Aurora Mazzitelli Student assistent
Nasreen Javanjoo Student assistent

Openingstijden

De POPcorner is momenteel gesloten. We zijn weer open vanaf maandag 8 augustus.

Maandag
10:00  - 14:00 uur
Dinsdag
10:00  - 14:00 uur
Woensdag
10:00  - 14:00 uur
Donderdag
10:00  - 14:00 uur

Socials

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.