Universiteit Leiden

nl en

POPcorner FGW

Wat heeft de POPcorner FGW jou te bieden? De POPcorner FGW biedt je ondersteuning bij het vinden van je weg op de faculteit en tijdens je studie.

  • Ben je student aan de Faculteit Geesteswetenschappen?
  • Heb je vragen en weet je niet aan wie je deze kunt stellen?
  • Wil je jouw talenten verder ontwikkelen?
  • Wil je je taalvaardigheden verder ontwikkelen?
  • Kun je een steuntje in de rug van ouderejaars studenten gebruiken?

Meld je dan nu aan! Je kan je via het aanmeldingsformulier opgeven.

POPby

Heb je vragen over bijvoorbeeld motivatie, jouw mentale en fysieke welzijn, uitstelgedrag, een effectieve manier van studeren, time management, hoe je je het beste kunt voorbereiden op een tentamen of heb je andere vragen? Kom dan gerust langs tijdens een van onze Studievaardigheden inloopspreekuren! Dit kan iedere maandag, dinsdag en woensdag tussen 12:00 - 13:00 via TEAMS. Klik deze link om in ons POPby kanaal te komen (log in met S+studentnummer@vuw.leidenuniv.nl), klik dan op "Deelnemen" om de POPby te joinen!

Ervaring van een student

'Door minimale fysiek les en sociale contacten op de campus, wilde ik zoveel mogelijk gebruik maken van de workshops. Het waren kleine groepjes met interactieve opdrachten. Er werd goed geluisterd en meegedacht. POPcorner heeft mij op verschillende vlakken geholpen o.a. zelfvertrouwen in mijn studie en motivatie. De workshops heb ik als leerzaam en relevant ervaren.' 

- Aliya Tanwir

Ook handig om te weten

Inclusion

Mentaal welzijn: Caring Universities

Mentaal welzijn: Healthy University @Home

 

Contact

De POPcorner is weer open, dus kom snel langs voor een goede start van je studie! Je kunt ons vinden in het Lipsius 0.16.
Heb je vragen die je liever online bespreekt? Neem dan contact op met Gianelle Vacca of kom langs tijdens het POPby moment.
Gianelle Vacca Coördinator POPcorner
071 – 527 1712
Maandag
10:00  - 14:00 uur
Dinsdag
10:00  - 14:00 uur
Woensdag
10:00  - 14:00 uur
Donderdag
10:00  - 14:00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.