Universiteit Leiden

nl en

Scriptie-evenementen

Kun jij extra ondersteuning gebruiken bij het schrijven van je scriptie? Het Lab biedt verschillende vormen van ondersteuning aan om sneller een betere scriptie te schrijven. Doe bijvoorbeeld mee aan onze één van onze Scriptieweken, volg een workshop of boek een persoonlijke afspraak met een schrijfcoach.

Scriptie kick-off

Ben jij net begonnen met je bachelor- of masterscriptie? Schrijf je dan in voor de Scriptie kick-off van het Writing Lab. In twee workshops krijg je tips en strategieën om een vliegende start te maken met het schrijven van jouw scriptie!

Scriptiegroep

Een scriptiegroep is bedoeld om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met medestudenten die ook aan een scriptie werken. In vier sessies die worden begeleid door een schrijfcoach van het Writing Lab komen verschillende onderwerpen aan bod zoals timemanagement, het omgaan met je begeleider, motivatie en het stellen van doelen. Naast de vaste sessies is er ook de gelegenheid om samen te werken. 

Scriptieweek

Tijdens de Scriptieweek ga je een week lang onder begeleiding van het Writing Lab werken aan je scriptie. Je krijgt de gelegenheid om andere studenten te ontmoeten en workshops te volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.