Universiteit Leiden

nl en

LDE Sustainability Honours Programme

Wil jij bijdragen aan een duurzame toekomst? Het LDE Sustainability Honours Programme (15 EC) biedt jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Voor studenten van alle opleidingen

Heb je geen relevante achtergrond op het gebied van duurzaamheid? Geen probleem! Het LDE Sustainability Honours Programme verwelkomt studenten van alle faculteiten, want duurzaamheidsuitdagingen kunnen niet door één discipline opgelost worden. Het programma is open voor alle tweede- en derdejaars bachelor studenten van LDE universiteiten met affiniteit met duurzaamheid. 

Doel van het programma

Het doel van het LDE Sustainability Honours Programme is om studenten de kennis en vaardigheden te bieden om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. 

Het programma loopt vanaf november tot en met juni en is verdeeld in twee delen: het leren van de Sustainability Fundamentals (5 EC), en het creëren van oplossingen voor een Sustainability Challenge (10 EC). 

Certificaat

Na het succesvol afronden van het programma ontvang een certificaat. Hierop worden allebei de vakken als extra curriculair onderwijs worden genoteerd op je diploma supplement. 

Over ons: LDE Alliance

Het LDE Space & Society Honours Programme is een gezamenlijk initiatief van de Honours Academies van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam. We werken samen in de LDE Alliance. Onze interdisciplinaire centra gebruiken innovatief onderwijs en onderzoek om complexe maatschappelijke problemen op te lossen.  

Dit programma wordt specifiek gecoördineerd door het LDE Centre for Sustainability.  

Contact

Esther van der Ent Coördinator LDE Bachelor Honours Programme Sustainability
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.