Universiteit Leiden

nl en

Bèta and Life Science

Het Bèta & Life Science traject is een extracurriculair programma voor gemotiveerde studenten van alle opleidingen van de Faculteit der Wiskunde & Natuurwetenschappen en de opleiding Biomedische Wetenschappen. Dankzij het multidisciplinaire karakter van het traject krijg je een goed gevoel voor de plaats van jouw wetenschap in de academische wereld. Er zijn verbredende of verdiepende vakken en vakken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Kenmerkend voor ons traject is de keuzevrijheid. Een combinatie van enkele vaste onderdelen en ruimte voor individuele keuzeonderdelen biedt jou de vrijheid om te doen wat jij interessant vindt. De vakken die je krijgt lopen erg uiteen. Voorbeelden zijn Excellentie voor de Klas, Programming in Python for Scientists, bestuursactiviteiten, een deelname aan de iGem-competitie en een (onderzoeks-)stage kunnen meetellen voor studiepunten. Ook volg je tenminste 1 Honours Class waarbij je kunt kiezen uit een universiteitsbreed pakket aan keuzevakken.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Meer informatie over het programma en de vakken: https://studiegids.universiteitleiden.nl/studies/8489/honours-college-beta-and-life-science#tab-1 

Ambassadeurs

De student-ambassadeurs van het Honours College Bèta & Life Science vertellen je graag hoe zij het Honours College ervaren. Ze zijn te bereiken via hc-ambassadeur@science.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.