Universiteit Leiden

nl en

Bèta and Life Science

Het Bèta & Life Science traject is een extracurriculair programma voor gemotiveerde studenten van alle opleidingen van de Faculteit der Wiskunde & Natuurwetenschappen en de opleiding Biomedische Wetenschappen. Dankzij het multidisciplinaire karakter van het traject krijg je een goed gevoel voor de plaats van jouw wetenschap in de academische wereld. Er zijn verbredende of verdiepende vakken en vakken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Kenmerkend voor ons traject is de keuzevrijheid. Een combinatie van enkele vaste onderdelen en ruimte voor individuele keuzeonderdelen biedt jou de vrijheid om te doen wat jij interessant vindt. De vakken die je krijgt lopen erg uiteen. Voorbeelden zijn Excellentie voor de Klas, Programming in Python for Scientists, een deelname aan de iGem-competitie en een (onderzoeks)stage. Ook volg je tenminste één Bachelor Honours Class, waarbij je kunt kiezen uit een universiteitsbreed pakket aan keuzevakken.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Let op: genoemde vakken in het filmpje kunnen afwijken van het huidige curriculum. Meer informatie over het programma en de vakken vind je in de studiegids

Contact

Vragen? Stuur een mail naar honourscollege@science.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.