Universiteit Leiden

nl en

Honours College

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College iets voor jou.

Wat is het Honours College?

Het Honours College is een extra programma van 30 EC voor ambitieuze, nieuwsgierige bachelorstudenten die uitdaging zoeken naast hun reguliere studie. Je kunt een traject volgen bij je eigen faculteit of een andere faculteit. 

Waarom kiezen voor het Honours College?

  • Kleinschalig onderwijs: Je zit samen in kleine groepen die veel ruimte laten voor interactie en discussie.
  • Groot aanbod: Je krijgt de vrijheid om te kiezen uit een uitgebreid aanbod aan tracks en een nog groter aanbod aan interdisciplinaire keuzevakken.
  • Out of the box leren: Je krijgt de kans over de grenzen van je vakgebied heen te kijken en samen te werken met studenten en docenten uit verschillende disciplines.
  • Certificaat: Als je het Honours College-traject succesvol doorloopt krijg je een Honours College-certificaat. Met het certificaat kan je aan werkgevers laten zien dat je je honourstraject succesvol hebt afgerond.

Vind het traject dat bij jou past!

Benieuwd wat het Honours College te bieden heeft? Bekijk de trajecten hieronder en klik door op het traject dat jij interessant vindt. 

Contact

Honours College
071 527 65 94
Toegankelijkheid Heb je vragen over de toegankelijkheid van het programma? Voel je vrij om contact op te nemen met de coördinator van jouw traject.
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Postbus 331
2300 AH Leiden

Nieuws Honours College

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.