Universiteit Leiden

nl en

Aanmelding en toelating

Denk je dat het volgen van een Master Honours Class iets voor jou is? Bekijk hier hoe de toelating verloopt en hoe en wanneer je je kunt aanmelden.

Wanneer?

Dit studiejaar worden vijf Master Honours Classes aangeboden: drie in het eerste semester, en twee in het tweede semester. De classes van het eerste semester zijn nu aan de gang. De inschrijvingen voor die van het tweede semester zullen op 1 februari geopend worden.

Hoe?

Van 1 t/m 14 februari 2021 kun je je aanmelden voor de classes van het tweede semester. De link naar het registratieformulier wordt tegen die tijd op deze pagina geplaatst. Bij je aanmelding heb je het volgende nodig:

  • Je motivatie (maximaal 1500 tekens)
  • De cijferlijst van je bacheloropleiding*

*Heb je goede cijfers gehaald in je masteropleiding? Dan mag je die ook toevoegen.

Let op: Je hoeft je niet aan te melden via uSis. Dit doet de Honours Academy voor je na afronding van het vak.

Toelating

Om de kleinschaligheid te waarborgen, zijn de plaatsen beperkt. De docent beslist op basis van je motivatie, eerdere studieprestaties en -achtergrond of je wordt toegelaten. De volgorde van de aanmeldingen is daarbij niet van belang.

Voor de classes in het eerste semester hoor je uiterlijk half oktober of je bent toegelaten, voor de classes in het tweede semester is dat eind februari.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.