Universiteit Leiden

nl en

Vanaf september 2021 naar verwachting weer op de campus

Het vooruitzicht is dat het onderwijs in september 2021 weer op de campus start zonder coronarestricties. Dat betekent zonder de anderhalvemetermaatregel en zonder het dragen van mondkapjes. Studenten die het prettig vinden om wel een mondkapje te dragen, mogen dat uiteraard wel doen.

Samenwerken en ontmoeten

Studeren gaat over samenwerken, samen aan de slag met onderzoeksvragen, actief met je docenten in gesprek en in debat met je medestudenten. Afgelopen jaar hebben we gezien dat online onderwijs ook goed gaat, maar er gaat niets boven fysieke ontmoetingen met je docenten en medestudenten. Daarom zorgen we voor een inspirerende studieomgeving waarin dat mogelijk is.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat hierbij natuurlijk nog steeds voorop. We blijven maatregelen nemen voor de veiligheid en gezondheid van onze studenten en medewerkers en om het risico op verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk beperken.

  • In het campusprotocol staan alle maatregelen en richtlijnen die gelden voor studenten en medewerkers. Lees ze goed door en houd je eraan.
  • Doe altijd de coronacheck voor je naar de universiteit komt.
  • Kun je vanwege coronamaatregelen zoals quarantaine of reisbeperkingen (tijdelijk) niet naar de campus komen? Dan biedt je opleiding alternatief onderwijs aan. Hoe dat eruitziet, verschilt per vak. Neem via Brightspace contact op met de coördinatoren van je vakken om te bespreken hoe je het onderwijs op een andere manier kunt volgen.

Ondersteuning en informatie

Ondanks dat we weer een stuk dichterbij de normale situatie komen, begrijpen we dat je mogelijk nog tegen problemen aanloopt of met vragen zit. We doen er alles aan je zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen.

We kijken ernaar uit je weer op de campus te kunnen ontvangen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.