Universiteit Leiden

nl en

Wat is FLO?

De Facultaire Loopbaan Oriëntatie dag (FLO) biedt jou als FSW student de mogelijkheid om op een leuke manier meer te weten te komen over jouw loopbaanmogelijkheden. Wat heb je op de arbeidsmarkt te bieden als student psychologie, pedagogische wetenschappen, culturele antropologie of politicologie? Hoe kun je jouw kansen op een leuke baan optimaliseren?

Het programma

Workshops, lezingen en een informatiemarkt vormen de onderdelen van de FLO-dag. Deze zullen jou in staat stellen om kennis te maken met organisaties waar je later terecht kunt komen. Ook kun je je laten inspireren door de succesvolle loopbanen van andere mensen die een studie sociale wetenschappen gedaan hebben. Verder leer je wat belangrijk is in een sollicitatiegesprek en kun je jouw CV laten checken.

Tijdens de FLO-dag wordt er bovendien een lunch verzorgd. Na afloop is er een borrel voor deelnemers en sprekers: de ideale mogelijkheid om in een informele sfeer met elkaar in contact te komen!

Organisatoren

De FLO-dag is een initiatief van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden, in samenwerking met de studieverenigingen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.