Universiteit Leiden

nl en

Wie zijn wij?

Maak kennis met de commissie van FLO 2021!

Fréderique Verbeek (Voorzitter)

Hoi! Ik ben Fréderique Verbeek, ik ben 23 jaar en ik ga dit jaar mijn bachelor Psychologie afronden. Omdat ik zelf ook in de fase zit van het kiezen van een Master weet ik hoe lastig het is om keuzes omtrent je loopbaan te moeten maken. Daarom hoop ik dat ik door het mede-organiseren van de FLO-dag daar mijn steentje aan bij kan dragen! Als voorzitter is het mijn taak om te zorgen dat alles soepel verloopt. Hierbij kan je denken aan het opstellen van een jaarplanning en het leiden van commissievergaderingen, maar ook het contact onderhouden met de Universiteit, de vrijwilligers en de deelnemers zijn mijn verantwoordelijkheid. Gelukkig ben ik gek op (to-do)lijstjes maken onder het genot van sloten koffie waardoor dit hopelijk geen probleem moet worden! Als je benieuwd bent naar de organisatie en graag op de hoogte wil blijven, kun je ons volgen op sociale media of contact opnemen via floleiden@fsw.leidenuniv.nl. Ik hoop je op de op de FLO-dag te zien!

Emma van Trotsenburg (Secretaris)

Hoi! Mijn naam is Emma van Trotsenburg, ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van de bachelorstudie Cultural Anthropology and Development Sociology (CADS). Daarnaast ben ik studentambassadeur van CADS, wat betekent dat ik aankomende studenten informeer over ons bachelorprogramma door middel van activiteiten als de universitaire Open Dagen. Ik vind het altijd erg leuk om met mensen te praten over wat ze met hun studie willen bereiken en wat hun plannen voor de toekomst zijn. In de loop van je studie wordt het steeds belangrijker om erachter te komen in welke richting je wilt gaan en welke keuzes je al tijdens je studie kunt maken om daar naartoe te gaan. Het horen van de verhalen van andere professionals kan daarbij een grote hulp zijn. Daarom ben ik erg enthousiast om dit jaar de FLO te organiseren. Ik ben de secretaris, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor het regelen van een interessante keynotespreker en het opzetten van de informatiemarkt. Ik hoop dit jaar de FLO en de voorbereidingen goed te laten verlopen, en ervoor te zorgen dat er een diverse groep docenten is zodat elke bezoeker inspiratie en nuttige informatie kan vinden voor zijn of haar carrièreplannen op de FLO 2021. Ondanks Corona weet ik zeker dat we, door creatief te zijn, toch een geweldig evenement kunnen organiseren. Ik hoop je daar te zien!

Saskia Zaal (Assessor Sprekers)

Hoi allemaal, mijn naam is Saskia Zaal en ik studeer momenteel de masterspecialisatie School Psychology. Uit mijn eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om dagen als de FLO-dag te bezoeken wanneer je de keuze voor je master gaat maken. Dit is voor mij ook de reden geweest om te solliciteren als assessor sprekers voor de FLO commissie. Als assessor sprekers benader ik potentiële sprekers en blijf met hen in contact tot de FLO-dag plaatsvindt op 10 maart 2021. Het is belangrijk dat het dagprogramma een goede afspiegeling is van alle studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en hun interesses goed representeert. Vanwege de coronacrisis zal de FLO-dag er dit jaar iets anders uitzien dan de voorgaande edities. Het programma zal voornamelijk online plaatsvinden, maar waar mogelijk hopen we ook een aantal dingen op locatie te organiseren. Onze gehele commissie neemt deze extra uitdaging graag aan en wij willen dan ook ondanks de omstandigheden een leuke en interessante FLO-dag voor jullie verzorgen. Jullie kunnen ons volgen op sociale media of ons mailen via floleiden@fsw.leidenuniv.nl

Julia van den Oever (Penningmeester)

Hi!! Mijn naam is Julia van den Oever, ik heb afgelopen jaar de bachelor Psychologie afgerond en ben dit jaar begonnen met de masterspecialisatie Social and Organisational Psychology. Naast mijn master ben ik dit jaar de Penningmeester van de FLO-commissie, dus ben ik verantwoordelijk voor alle inkomsten en uitgaven omtrent de FLO-dag. Denk hierbij aan het maken van de begroting waarbij rekening gehouden wordt met de promotie, sprekers, en bedankjes maar ook aan bijvoorbeeld de lunch en de borrel! Naast de inkomsten en uitgaven ben ik ook (mede)verantwoordelijk voor het maken van het programmaboekje en de acquisitie. Dit jaar is een extra bijzonder jaar, omdat de FLO-dag er waarschijnlijk anders uit komt te zien dan de afgelopen jaren. Dat maakt het voor ons als commissie een extra leuke uitdaging! Hoe de dag er uiteindelijk ook uit komt te zien, wij gaan ervoor zorgen dat alle studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen een goed beeld kunnen vormen over wat hun loopbaanmogelijkheden zijn. Hoe de dag er uiteindelijk ook uit komt te zien, ik zie jullie allemaal graag op 10 maart!

Odette van der Donk (Assessor Workshops)

Hoi allemaal! Mijn naam is Odette van der Donk, ik ben 22 jaar en een derdejaars Psychologie studente. Dit jaar houd ik mij onder andere bezig met het organiseren van de FLO-dag 2021. Samen met de andere 5 meiden van de FLO-commissie zal ik mij inzetten om een onvergetelijke carrière-dag neer te zetten voor de studenten van het FSW. Mijn functie in de commissie is Assessor Workshops. Dat houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor het vinden van leuke en interessante workshops. Toen ik de FLO-dag vorig jaar zelf bezocht heeft dit mij een veel duidelijker beeld gegeven over mijn interesses. Ook heeft het mij meer inzicht gegeven over mijn toekomst. Ik denk dat het erg belangrijk is om jezelf te ontwikkelen en je bezig te houden met loopbaan gerelateerde onderwerpen. Op die manier zal het maken van een keuze makkelijker worden. Loopbaanoriëntatie lijkt erg overweldigend maar het is eigenlijk best leuk en leerzaam. Juist omdat er zoveel keuzes zijn kan het nooit kwaad om hier op tijd mee te beginnen. Vind jij het ook zo lastig om te bedenken waar je interesses liggen en ben je geïnteresseerd in de ervaringen van anderen? Kom dan naar de FLO-dag van de Faculteit der Sociale Wetenschappen! Ik hoop jullie daar op 10 maart te zien!

Sophie Kooij (Assessor Promotie)

Hallo allemaal! Mijn naam is Sophie Kooij, 22 jaar en ik doe momenteel de masterspecialisatie Orthopedagogiek aan deuniversiteit Leiden. Deze master kun je volgen na de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar zit ik in de FLO commissie 2021 vanwege het feit dat ik graag samen met een hechte groep dit belangrijke en interessante evenement op de Faculteit der Sociale Wetenschappen wil neerzetten. In mijn voorgaande jaren had ik er al veel van gehoord en ben ik zelf ook een keer aanwezig geweest, het heeft mij toen een duidelijker beeld gegeven over de studie- en werkgerelateerde onderwerpen die ik boeiend vind. Mijn functie binnen de FLO commissie is Assessor Promotie, dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de offline en online (facebook, instagram, LinkedIn) promotie van deze dag. Het is mijn doel om zo veel mogelijk studenten te laten weten dat dit mooie evenement er jaarlijks is voor jullie. Dit jaar krijgt de FLO-dag vanwege de corona-crisis een andere invulling, maar ondanks dit zijn we hard achter de schermen bezig om een mooi evenement voor jullie klaar te zetten en hopen we dat het zo goed bezocht zal gaan worden als voorgaande jaren! Ben jij iemand die open staat voor andermans ervaringen in het werkveld en benieuwd waar jouw interesses liggen? Kom dan vooral naar de FLO-dag van het FSW op 10 maart 2021!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.