Universiteit Leiden

nl en

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Wij zijn de FLO-commissie!

Tirtza Lopuhaä (voorzitter)

Hoi! Mijn naam is Tirtza Lopuhaä, ik ben 22 jaar en bezig met mijn master Klinische Psychologie. Dit jaar vervul ik de functie van voorzitter in de FLO-commissie. Ik houd mij bijvoorbeeld bezig met het aansturen van mijn commissiegenoten en ik leid de vergaderingen. Op dit moment zijn wij nog hard bezig met alle voorbereidingen om een zo mooi mogelijke FLO-dag te organiseren! Na een bestuursjaar te hebben gedaan bij mijn studievereniging Labyrint, ben ik dit jaar begonnen een master te volgen voor mijn droombaan als psycholoog. Nu ik zelf al een aardig beeld heb van mijn toekomst, lijkt het mij fantastisch om de studenten van de FSW een idee te kunnen geven over hun eigen toekomst. Ben jij nog oriënterend op het gebied van jouw loopbaan? Zou je hier meer over te weten willen komen door middel van lezingen en workshops van professionals? Kom dan 6 maart 2019 naar de FLO-dag op de Faculteit der Sociale Wetenschappen!

 

Emma Hulsbus (secretaris)

Hi! Ik ben Emma Hulsbus, 21 jaar oud en op dit moment vierdejaars studente IBO en eerstejaars studente filosofie. In de FLO-commissie zal ik de functie van secretaris vervullen, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor het organiseren van de informatiemarkt en het regelen van een interessante hoofdspreker. Ik hoop met het organiseren van de FLO-dag veel studenten te laten zien wat de mogelijkheden zijn na een academische opleiding en iedereen te inspireren om hun dromen te realiseren. Om deze redenen is de FLO-dag voor veel studenten de perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op de toekomst, aangezien er voor alle studierichtingen van het FSW interessante sprekers en workshops zullen zijn. Deze sprekers zijn zelf ook ooit student geweest en bevonden zich in dezelfde positie als jullie nu. Het kan voor alle studenten nuttig zijn om te horen hoe zij hun carrière hebben bewerkstelligd.

 

Jolien Schurg (penningmeester)

Hallo allemaal! Ik ben Jolien Schurg, 23 jaar en ik ben dit jaar begonnen aan de master Clinical Child and Adolescent Psychology. Ik houd van hardlopen en reizen. Andere leuke dingen die ik eerder in mijn studententijd heb gedaan, zijn een bestuursjaar bij Studievereniging der Psychologie Labyrint en een semester in Melbourne (Australië) studeren. Dit jaar vervul ik in de FLO-commissie de functie van penningmeester. Dit houdt in dat ik onder andere de begroting en realisatie opstel en het overzicht bewaar over de uitgaven. Ik ben de FLO-commissie gaan doen, omdat ik het leuk vind om activiteiten te organiseren. Daarnaast vond ik het zelf lastig om een master te kiezen en weet ik ook nog niet wat ik wil qua loopbaan. Er zijn zoveel interessante en verschillende werkvelden, dat de opties eindeloos lijken. Daarom vind ik het belangrijk dat de FLO-dag er is, waarbij studenten veel informatie en inspiratie op kunnen doen van sprekers, bedrijven en andere studenten. Ik heb heel veel zin om samen met de andere commissieleden een mooie FLO-dag in elkaar gaan te zetten!

 

Sofie Schütte (assessor sprekers)

Mijn naam is Sofie Schütte, ik ben 22 jaar oud en dit jaar Assessor Sprekers van de FLO-commissie. Aan mij dus de taak om zo’n 25 sprekers voor de FLO-dag uit te kiezen, uit te nodigen en het contact met hen te onderhouden tot en met de dag zelf. Daarnaast ben ik vierdejaars student psychologie en volg ik dit jaar de interdisciplinaire minor ‘Kindermishandeling en Verwaarlozing’, een ontzettend belangrijk en interessant onderwerp dat in deze minor vanuit verschillende disciplines wordt bekeken. Mijn eigen loopbaan gaat zich hopelijk afspelen op het gebied van de medische psychologie. Mijn doel is dan ook om volgend jaar bij de gelijknamige master in Tilburg toegelaten te worden. Aan het begin van mijn studententijd ben ik niet toegelaten bij de studie geneeskunde, maar bij een carrièredag (soortgelijk aan de FLO-dag) kwam ik er achter dat ik ook in het medische werkveld terecht kan komen met mijn studie psychologie. Daarom weet ik uit ervaring dat deelname aan een dag als de FLO-dag ontzettend waardevol kan zijn! Dit was met name de reden om dit jaar te helpen met de organisatie van de dag, en ik hoop dan ook dat veel studenten zich tijdens de FLO-dag laten inspireren door de aanwezige sprekers.

 

Yara Karman (assessor workshops)

Hoi! Ik ben Yara Karman, 22 jaar oud en ben met mijn vierde jaar Psychologie en eerste jaar PABO bezig. Daarnaast zal ik dit jaar de functie van Assessor Workshops bekleden binnen de FLO-commissie. Dit betekent dat ik me bezig houd met het zoeken en binnenhalen van de leerzame en inspirerende workshops voor op de FLO-dag. Ik vind het belangrijk dat er voor iedereen workshops tussen zitten die interessant zijn en dat er genoeg passende workshops zijn voor de internationale studenten onder ons. Het maakt niet uit of je net begint met oriënteren of dat je al precies weet wat je wilt, de FLO-dag biedt voor iedere student wat. Ik kijk er naar uit om je op 6 maart 2019 op de FLO-dag te zien!

 

Wilke Geurds (assessor promotie)

Hi! Ik ben Wilke Geurds (20 jaar) en zit nu in het derde jaar van de opleiding culturele antropologie en ontwikkelingssociologie. Op dit moment ben ik bezig met de minor journalistiek en nieuwe media. Naast mijn studie ben ik de studentambassadeur van CA-OS, zit ik in de lustrumcommissie van de studievereniging Itiwana en zie je mij vaak rondlopen met een camera, omdat ik een van de stadsfotografen ben voor de krant het Leidsch Dagblad. Deze journalistieke vaardigheden komen dit jaar hopelijk goed van pas binnen de FLO-commissie. Hier vervul ik de functie van assessor promotie. Dit betekent dat ik jullie de komende tijd via alle sociale media kanalen op de hoogte zal houden. Het ontwerpen van flyers, programmaboekjes en posters hoort ook bij mijn taken. Ik heb al een aardig beeld waar ik later zou willen werken, namelijk in de media. Toch kom je niet zomaar binnen in deze wereld. Een carrière evenement, zoals de FLO-dag, kan je hierbij helpen. We bieden workshops aan voor leren solliciteren, je kunt je CV laten checken en natuurlijk zal er een fotograaf aanwezig zijn die een mooie foto voor je LinkedIn profiel kan maken. Dus ook als je al precies weet wat je later wilt doen, biedt de FLO-dag van alles voor jou! Tot op de FLO-dag op 6 maart 2019!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie