Universiteit Leiden

nl en

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Wij zijn de FLO-commissie 2019-2020!

Cerianne van Middelkoop (voorzitter)

Hoi! Ik ben Cerianne en ik doe de master Applied Cognitive Psychology. Vorig jaar was ik bestuurslid bij Studievereniging Labyrint en daar heb ik de FLO-dag achter de schermen mogen meemaken. Dit vond ik zo leuk dat ik heb gesolliciteerd voor de FLO-commissie. Als voorzitter is het mijn taak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, van commissievergaderingen tot vrijwilligers werving en van contact met de Universiteit, tot het contact met de deelnemers vlak voor het evenement. Ben jij benieuwd wat de commissie dit jaar neer gaat zetten? Volg ons dan op sociale media of neem contact op via floleiden@fsw.leidenuniv.nl. Je kunt me ook vaak vinden in het Labyrinthok met een kopje koffie, dus kom vooral langs als je vragen hebt of me beter wilt leren kennen!

Suzy Willekens (secretaris)

Hoi! Mijn naam is Suzy Willekens. Omdat ik psychologie studeer, heb ik zelf altijd veel aan de FLO-dag gehad. Niet alleen om de juiste stappen te zetten richting mijn droombaan, maar ook om geïnspireerd te raken door alle workshops en lezingen die deze carrièredag te bieden heeft. Secretaris worden van de FLO-commissie was daarom een logische stap voor mij om te zetten! Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het vinden van een interessante hoofdspreker, en het organiseren van de informatiemarkt. Met de ervaring die ik vorig jaar heb opgedaan met het organiseren van de Museumnacht Leiden hoop ik dit jaar een creatieve draai te kunnen geven aan de FLO-dag en out of the box te denken bij het vinden van sprekers en workshops. Samen met de commissie zal ik hard werken om deze dag onvergetelijk te maken! Ik hoop je op 4 maart 2020 op de FLO-dag te zien!

Roos Mank (penningmeester en assessor communicatie)

Hee allemaal! Ik ben Roos Mank, 22 jaar, en ik doe de master Child and Adolescent Psychology. Nadat ik mijn bachelor psychologie had gehaald, heb ik een tussenjaar genomen waarin ik twee vrijwillige stages heb gelopen. De eerste was bij NJR (de Nationale Jeugdraad) en de tweede bij PPO (gerelateerd aan schoolpsychologie). Naast dat ik mijn master doe, ben ik ook KIEScoach (coach voor kinderen met gescheiden ouders) en begeleider bij Prodeba. Ik ben dit jaar de penningmeester en assessor communicatie van de FLO-commissie. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën en communicatie van de FLO-dag. Naast alle serieuze dingen, een funfact: ik houd heel erg van streepjes! Als je een meisje met een gestreept meisje door het FSW ziet huppelen, zal ik dat heel waarschijnlijk zijn. Tot op de FLO-dag op 4 maart 2020!

Emma Surewaard (assessor sprekers)

Hi, mijn naam is Emma Surewaard. Ik ben net begonnen aan mijn master Applied Cognitive Psychology en heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Dit jaar maak ik onderdeel uit van de FLO-commissie als assessor sprekers. Dit betekent dat ik potentiële sprekers benader voor ons evenement op 4 maart. Ik onderhoud het contact met de sprekers tot en met de dag van het evenement en zorg ervoor dat de inhoud van elk praatje in lijn is met wat jullie interessant vinden! Dit vind ik erg leuk om te doen omdat ik hiermee het programma van de FLO-dag vorm kan geven. Er zullen voor elke studierichting van de faculteit lezingen zijn die goed aansluiten. De sprekers zullen vertellen over hun (huidige) carrière en zullen inzicht verschaffen in hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn. Ik kijk erg uit naar de FLO-dag en de variatie aan sprekers en lezingen. Ik vind het belangrijk om te kunnen laten zien dat nadenken over je toekomst en carrière spannend en leuk kan zijn in plaats van eng. Ik hoop dit te kunnen doen voor iedereen die aanwezig is op de FLO-dag door inspirerende sprekers uit te nodigen. Mocht je je afvragen waar we aan werken als commissie, volg ons dan op social media of neem contact op via floleiden@fsw.leidenuniv.nl. Ik hoop jullie allemaal te zien op 4 maart!

Ileen Huisman (assessor workshops en assessor promotie)

Hoi allemaal, mijn naam is Ileen Huisman, ik ben 22 jaar oud en ik studeer psychologie in Leiden. Ik heb mijn bachelor met een minor Bedrijfswetenschappen afgerond en ik ben dit jaar secretaris in het Landelijk Bestuur van SPS-NIP. Daarnaast doe ik dus de FLO-commissie met deze 4 meiden! In de FLO-commissie ben ik assessor workshops en assessor promotie: een dubbele functie dus. Ik ben dus verantwoordelijk voor het vinden van leuke workshops en het promoten van de FLO-dag. Het bezoeken van de FLO-dag heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nu een veel duidelijker beeld heb van welke richting ik leuk vind. Ik vind het daarom ook heel belangrijk dat alle studenten de mogelijkheid krijgen zich naast hun studie te oriënteren en persoonlijk te ontwikkelen om erachter te komen wat ze later zouden willen doen. Dit is ook waarom ik het een uitdaging vind om de workshops en promotie van de FLO-dag goed te regelen. Ik hoop dat we zo met de FLO-dag 2020 nog meer studenten kunnen helpen om hun droombaan te vinden! Ben jij je nog aan het oriënteren op het werkveld? Zou je hier meer over te weten willen komen door middel van lezingen en workshops van professionals? Kom dan op 4 maart 2020 naar de FLO-dag op de Faculteit der Sociale Wetenschappen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.