Universiteit Leiden

nl en

Wie zijn wij?

Maak kennis met de commissie van FLO 2022!

Hoi! Ik heet Krista, ik ben 23 jaar en tweedejaars studente psychologie. Ik ben de voorzitter van de FLO-commissie, wat betekent dat ik de commissie mag coördineren en ervoor mag zorgen dat er overal over is nagedacht voor de dagen aanbreken!

Nadat ik klaar was met de middelbare school kwam ik er al snel achter dat er zo veel keuzes zijn om te maken, en dat er zo veel dingen interessant en leuk zijn. Dit zorgt voor veel mogelijkheden, maar ook veel onzekerheden. Want: wat wil ik doen na mijn studie? Wat vind ik het meest interessant? Dit is waarom ik me heb aangemeld om de FLO-dagen te organiseren. Ik hoop dat onze dagen studenten als ik kunnen helpen hun opties, interesses en passies te ontdekken door middel van verschillende lezingen en workshops. We proberen ervoor te zorgen dat we een vol programma hebben met inspirerende gasten die onze studenten veel kunnen vertellen over verschillende carrièremogelijkheden. Ik heb heel erg veel zin om aan de slag te gaan!

Hoi! Ik heet Wonjung, ik ben 23 jaar. Ik studeer Politieke Wetenschappen en specialiseer in internationale politiek. Ik ben de secretaris van de FLO-commissie, dus ik organiseer documenten en assisteer andere commissieleden waar ik kan.

Ik wist al vrij snel wat ik wilde studeren en daarna wil gaan doen. Door veel informatie te verzamelen en mijn stappen te plannen heb ik al veel van mijn doelen bereikt! Ik ben me ervan bewust dat niet iedereen zo goed weet wat ze willen doen en waar ze moeten beginnen met het maken van deze keuze. Daarom heb ik me aangemeld voor de FLO-commissie, om andere mensen hierbij te kunnen helpen. Ik hoop dat de FLO-dagen studenten de mogelijkheden gaan bieden om te leren van professionals en om hun zorgen over de toekomst iets te verlichten. Ik hoop vooral dat studenten de sessies leuk en interessant vinden en deze kunnen gebruiken om verder te komen op hun pad!

Hey, mijn naam is Jolein van der Voort, 21 jaar. Ik studeer psychologie en bedrijfskunde, derdejaars. Ik wilde graag nog iets extra’s doen naast mijn studie, en de FLO-dag heeft mij in het verleden al geholpen met een idee krijgen over mijn toekomst.

Toen ik zag dat de universiteit op zoek was naar nieuwe commissieleden heb ik deze kans benut. Dit was de perfecte mogelijkheid om mijn medestudenten te helpen hun droombaan te vinden! Ik ben de penningmeester van de commissie, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het budget en uitgaven. Ik kijk erg uit naar de FLO-dagen, dan kunnen we eindelijk zien wat ons harde werk heeft opgeleverd. Ik hoop dat we vele studenten van de Faculteit Sociale Wetenschappen kunnen inspireren!

Mijn naam is Sophia Trofimova, ik ben 20 jaar oud en een derdejaars psychologie-studente. Ik wilde graag deelnemen aan de FLO-commissie omdat ik medestudenten wil helpen door een leuk, interessant en boeiend evenement te organiseren. Door sprekers uit te nodigen die kunnen motiveren hopen we een duidelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden in de toekomst, en voor nu.

Ik ben de assessor lezingen, wat betekent dat ik sprekers uit mag nodigen van verschillende disciplines, zoals Antropologie, Politieke Wetenschappen, Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, om over hun carrière en werkveld te spreken. Het doel van zo veel mogelijk verschillende sprekers aantrekken is om de studenten te inspireren en een divers beeld van mogelijkheden te kunnen geven, dat de studenten hopelijk kan helpen hun eigen pad te kiezen! Ik ben erg enthousiast over de komende FLO-dagen omdat we een nieuw en breed scala aan fascinerende verhalen voor jullie hebben die hopelijk alle studenten verder kunnen helpen in hun carrière.

Mijn naam is Ann-Christine en ik ben een 19-jarige psychologie-studente. Ik heb ervoor gekozen me aan te melden voor de FLO-commissie om mezelf uit te dagen, nieuwe mensen te leren kennen en een memorabel evenement te organiseren voor de FSW-gemeenschap.

In de commissie ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops. Ik kijk nu al uit naar de FLO-dagen, ik hoop dat we veel nieuwe dingen gaan leren en als studenten samen kunnen komen om relevante en interessante onderwerpen te bespreken die iedereen verder kunnen helpen in hun carrière!

Hi! Mijn naam is Madelief en ik ben 21 jaar oud. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Psychologie gehaald en dit jaar heb ik een tussenjaar. Momenteel volg ik een minor in rechten en ik ben aan het bedenken welke master ik komend jaar zou willen doen. Daarnaast ben ik de assessor Promotie van de FLO-commissie! Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle online en offline promotie.

Ik heb ervoor gekozen me aan te melden voor de commissie omdat ik denk dat de FLO-dagen een waardevol evenement is voor alle studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen. Door verschillende lezingen en workshops krijgen studenten de mogelijkheid om hun opties voor tijdens en na hun studie op een rijtje te zetten, en te zien wat hun sterke punten en passies zijn. Wij zijn hard aan het werk om inspirerende dagen vol interessante sprekers en workshops voor jullie te organiseren. Ik hoop je daar te zien!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.