Universiteit Leiden

nl en

Be The First!

Ben jij de eerste in je omgeving die in Nederland studeert? Wil jij meer uit jezelf halen om succes te bereiken in jouw academische reis? Wil jij een community hebben waarmee je samen met jouw mede-community lid op pad gaat naar persoonlijke en academische ontwikkeling? Meld je dan aan voor ‘Be The First’ van POPcorner FSW, een community voor eerste generatie studenten die tot bloei willen komen als rolmodellen die anderen inspireren!

Wat kun jij doen bij Be The First?

  • Je krijgt regelmatig het aanbod van workshops die jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Deze workshops zijn gebaseerd op de behoeften en interesses van jou en jouw medeleden in de community van ‘Be The First’.
  • Ook kan je meedoen met leuke activiteiten om andere pioniers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
  • Je kan lid worden van de commissie van ‘Be The First’, waar je de stem van andere pioniers vertegenwoordigt en met de POPcorner meedenkt over de komende activiteiten van het ‘Be The First’ (hiervoor ontvang je compensatie!).
  • Je kan een ouderejaars student als buddy krijgen via het buddysysteem van POPcorner, die jou ondersteunt bij jouw studie.

Wat krijg je van Be The First?

  • Via workshops, evenementen, de community en jouw persoonlijke buddy traject kun je jouw academische vaardigheden, ervaringen en netwerk vergroten.
  • Jouw interesses en behoeften op het gebied van academische en persoonlijke ontwikkeling worden als de basis genomen van de inhoud van workshops en activiteiten binnen ‘Be The First’.
  • Je wordt deel van een community met een veilige en inclusieve sfeer. Deze community bestaat uit eerste generatie studenten die meer uit zichzelf willen halen voor academische en persoonlijke ontwikkeling. Samen met jouw medeleden kun je uitdagingen aangaan en jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan activiteiten van ‘Be The First’!

Wat is er van jou nodig?

Er is niets anders nodig dan een passie voor jouw ontwikkeling en toekomst! De community ‘Be The First’ is gratis en vrijblijvend. Je kan deelnemen aan de
community zolang je wilt. Als je ook deel wilt nemen aan de commissie van ‘Be The First’, wordt er niet meer dan 4 uur per maand van jou gevraagd (en nogmaals, je ontvangt compensatie voor jouw inzet!)

Heb je interesse?

Laat je gegevens achter via het formulier onder de knop. De coördinator van ‘Be The First’, Yiwen, zal contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek!

Registreer
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.