Universiteit Leiden

nl en

Lezing

President Zelensky in gesprek met studenten via een livestream op Campus Den Haag

Datum
dinsdag 12 september 2023
Tijd
Bezoekadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Op dinsdag 12 september om 11.00 uur gaat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky via een livestream in gesprek met studenten van de Universiteit Leiden en de Haagse Hogeschool. Na zijn speech krijgt een aantal studenten de gelegenheid om vragen te stellen aan president Zelensky. 

Programma

  • 10.15 uur: Inloop
  • 10.30 uur: Emeritus hoogleraar Jaap de Hoop Scheffer over 565 dagen oorlog in Oekraïne
  • 11.00 uur: Speech en beantwoorden van vragen van studenten door president Zelensky
  • 11.30 uur: Paneldiscussie onder leiding van Dr. Alanna O’Malley en in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de ambassade van Oekraïne in Den Haag 

Voordat er verbinding wordt gelegd met president Zelensky zal emeritus hoogleraar Jaap de Hoop Scheffer kort spreken over de rol van Zelensky in de oorlog in Oekraïne. Na afloop is er een paneldiscussie met de aanwezigen onder leiding van Dr. Alanna O’Malley en in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de ambassade van Oekraïne in Den Haag.

Registratie

Wil je dit bijzondere evenement bijwonen op Wijnhaven in zaal 2.01, schrijf je dan hier in. Je kunt de livestream ook volgen via YouTube.

We zijn er trots op dat we onze studenten deze unieke kans kunnen bieden om in gesprek te gaan met president Zelensky, een moedige en inspirerende leider die vrijheid en democratie in Europa verdedigt.

President Zelensky in gesprek met studenten via een livestream op Campus Den Haag

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.