Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Humanities Career Event

Denk jij al wel eens na over wat je na je studie wil gaan doen? Weet jij in wat voor een organisatie je zou willen werken? En hoe kan jij je nu al voorbereiden op de arbeidsmarkt? Blok 10 april in je agenda, want dan is het zover: hét moment om je te oriënteren op je toekomst tijdens het Humanities Career Event.

Docenten
Madeleine Wark  (Stagecoördinator / loopbaanadviseur) Loes Nordlohne  (Loopbaanadviseur) Michelle van der Voort  (Management/office-assistent)
Werkvorm
Career Event

Het belooft een inspirerende week te worden met verschillende Nederlandstalige workshops en webinars.

Neem een kijkje in diverse organisaties en werkvelden waar je na je studie in de Geesteswetenschappen zoal terecht kan komen: van werken bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) tot aan de slag bij een museum zoals het Rijksmuseum of het Maritiem Museum. 
Ook belichten we alumni die nu werkzaam zijn in de consultancy.
Daarnaast worden ook de werkvelden uitgeverij, media en onderwijs vertegenwoordigd waarin alumni met diverse opleidingsachtergronden je zullen overladen met al hun tips. 

Niet alleen laten we alumni aan het woord, ook kan je jouw CV laten checken, tips krijgen van een styliste voor sollicitatiekleding en een professionele foto laten maken! 

programma en inschrijven

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.