Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Online Humanities Career Event 2021

Denk jij al wel eens na over wat je na je studie wil gaan doen? Weet jij in wat voor een organisatie je zou willen werken? En hoe kan jij je nu al voorbereiden op de arbeidsmarkt? Blok 7 tot en met 11 juni in je agenda, want dan is het zover: hét moment om je te oriënteren op je toekomst tijdens het Online Humanities Career Event.

Docent
Rose Rorije  (Stagecoördinator/loopbaanadviseur)

Het belooft een inspirerende week te worden met verschillende Nederlandstalige workshops en webinars. Neem een kijkje in diverse organisaties en werkvelden waar je na je studie in de Geesteswetenschappen zoal terecht kan komen: van werken bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) tot aan de slag bij een internationaal vertaalbureau zoals de RWS Group. Ook belichten we alumni die nu werkzaam zijn in de Journalistiek en met welke ethische dilemma's zij dagelijks in aanraking komen. Verder hebben we studenten uitgenodigd die jou graag wat meer willen vertellen over hun activiteiten naast hun studie en hoe die volgens hen bijdragen aan hun studieloopbaan en verdere carrière. Daarnaast worden ook de werkvelden kunst & cultuur, financiële dienstverlening en onderwijs vertegenwoordigd waarin alumni met diverse opleidingsachtergronden je zullen overladen met al hun tips. 

Niet alleen laten we alumni aan het woord, ook kan je deelnemen aan workshops van de Career Service waarin je meer leert over onder meer het opstellen van je CV en het gebruik van LinkedIn in jouw loopbaan.
Of volg de webinar Online solliciteren in style: tips van een visagiste!

programma en inschrijven

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.