Universiteit Leiden

nl en

Vacature: Student-assistent (online) marketingcommunicatie (0,4 fte)

20 juni 2023

Ben jij op zoek naar een bijbaan? En wil jij bijdragen aan de (online) marketing van de faculteit? Dan is dit je kans! De afdeling Communicatie & Marketing van de Faculteit Geesteswetenschappen is per september 2023 op zoek naar een student-assistent (F/M/X) voor 0,4 fte (16 uur per week).

Als student-assistent draai je mee op de marketingcommunicatieafdeling en ondersteun je de marketingmedewerkers bij projecten zoals de voorlichtingsevenementen en het updaten en bijhouden van de website. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als:

  • Bachelor- en masterprogrammawebsites bijwerken;
  • Agendaberichten maken;
  • Ondersteunen bij (het organiseren van) evenementen;

Wanneer, voor hoeveel uur, en waar?

Vanaf september 2023, voor 16 uur in de week met een proeftijd van een maand. De werkplek bevindt zich op de afdeling Communicatie & Marketing (Huizingagebouw).

Wie zoeken we?

Je bent een voltijd bachelor- of masterstudent van de Faculteit Geesteswetenschappen (Universiteit Leiden) en je hebt minimaal je propedeuse behaald. Je bent per september 2023 ten minste tot en met augustus 2024 beschikbaar, als je langer beschikbaar bent is dat een pre.

Je bent geknipt voor deze baan als je:

  • goed kunt schrijven in het Nederlands en het Engels (C2);
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • zelfstandig en nauwkeurig kunt werken;
  • niet bang bent voor veel herhaling in je werk;
  • ervaring hebt met het werken aan websites (in een contentmanagementsysteem) is een pre.

Wat bieden we jou

Op de marketingcommunicatieafdeling krijg je de kans om meer te leren over het communicatievak en de faculteit als organisatie. Je werkt in een team met gezellige collega’s die ieder een eigen specialisatie hebben. Je krijgt het salaris dat geldt voor student-assistenten (CAO Universiteiten salarisschaal SA).

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je CV en een korte motivatie (max. 300 woorden) naar Ayelet Mokasay en Femke Stokkel: marketing@hum.leidenuniv.nl

Reageren kan tot en met 2 juli 2023. Gesprekken zullen plaatsvinden op 5 en 6 juli.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.