Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Campus Den Haag zoekt Studentmedewerker communicatie en sociale media 6 uur per week

3 april 2024

De afdeling Strategische Communicatie & Marketing van Universiteit Leiden, Campus Den Haag zoekt per 15 mei een:  

Studentmedewerker communicatie en sociale media Campus Den Haag 6 uur per week 

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor 6 uur per week en vind je het leuk om je bezig te houden met communicatie naar studenten op de Campus Den Haag en het beheren van het Instagram account van Campus The Hague?  

Den Haag is steeds meer een studentenstad, met aparte activiteiten voor studenten en dat is maar goed ook! Want op de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden studeren nu al meer dan 7000 studenten. Om deze studenten op de hoogte te houden van wat er allemaal speelt en hen beter thuis te laten voelen op de Campus en in de stad Den Haag zoeken wij een studentmedewerker. Als studentmedewerker zet je je in voor de communicatie richting alle studentenop de Campus. Je valt dus niet onder één van de faculteiten, maar je bent overkoepelend aan het werk voor de Campus Den Haag.  

Samen met de communicatieadviseur werk je aan het vormen van een studenten community, help je met het delen van relevante activiteiten voor studenten en houd je contact met de studie- en studentenverenigingen op de Campus. Je maakt content en beheert en sociale media-account Campus The Hague. Ook maak je samen met de andere onderwijsinstellingen in Den Haag onderdeel uit van het redactieteam van Student en Stad.  

Jouw beschikbaarheid 

We zoeken een Studentmedewerker die vanaf 15 mei voor 6 uur per week aan de slag kan. De werkuren kunnen over de werkweek verdeeld worden en je bent vrij flexibel in hoe je de uren indeelt.  

Jouw profiel 

  • Je bent student aan de Universiteit Leiden in Den Haag en je woont bij voorkeur ook in Den Haag, zodat je de Haagse situatie goed kent. 

  • Je bent enthousiast over Den Haag als studentenstad. 

  • Je bent flexibel, proactief en assertief. 

  • Je spreekt bij voorkeur vloeiend Nederlands en Engels. 

  • Je bent bekend met sociale media (vooral Instagram)  

  • Je vindt het leuk om creatief te zijn en content voor web en Instagram te maken. 

  • Je bent 6 uur per week beschikbaar voor het werk voor de universiteit. 

Salaris 

Je salaris wordt uitbetaald via Jobmotion en is afhankelijk van leeftijd en opleiding.  

Informatie 
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature mail je naar Judith van Doorn j.e.van.doorn@bb.leidenuniv.nl of vraag het aan Ilse Rink, de huidige studentmedewerker Campus Den Haag, via i.rink@bb.leidenuniv.nl 

Solliciteren 
Mocht je interesse hebben, stuur dan uiterlijk 17 april je CV samen met een motivatiebrief naar j.e.van.doorn@bb.leidenuniv.nl o.v.v. ‘sollicitatie studentmedewerker communicatie Campus Den Haag’. Sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 24 april.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.