Universiteit Leiden

nl en

Veiligheid

KOG en Sterrewacht 18 mei weer volgens reguliere tijden open

17 mei 2024

Helaas is eerder vandaag, in overleg met het centrale crisisteam, uit voorzorg besloten het KOG en de Sterrewacht te sluiten. Dit besluit is genomen op basis van signalen in het KOG, mede in het licht van de protestactie bij het Academiegebouw. De veiligheid van studenten en medewerkers staat voorop. 

We betreuren ten zeerste dat, als gevolg van dit besluit, lopende en geplande bijeenkomsten geen doorgang hebben kunnen vinden. Voor gemiste onderwijsmomenten wordt in overleg met de vakcoördinatoren zo nodig een alternatief gezocht. 

Vanaf morgen, 18 mei, gelden de reguliere openingstijden voor onze gebouwen weer. Houd voor updates de website in de gaten. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.