Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Webinar: Werken als consultant, wat houdt dat in?

In deze webinar vertellen consultants Eva Zeilstra en Marloes de Bruin van Cranium over hun ervaringen als starter in de consultancy en wat je precies kan verwachten van een consultancybedrijf. CRANIUM is een organisatie gespecialiseerd in data en geeft andere organisaties advies bij het inrichten van hun datamanagement, privacy en informatiebeveiliging.

In deze webinar vertellen consultants Eva Zeilstra en Marloes de Bruin van Cranium over hun ervaringen als starter in de consultancy en wat je precies kan verwachten van een consultancybedrijf. CRANIUM is een organisatie gespecialiseerd in data en geeft andere organisaties advies bij het inrichten van hun datamanagement, privacy en informatiebeveiliging. De werknemers van CRANIUM kennen een brede achtergrond van verschillende studierichtingen. Hierdoor worden oplossingen vanuit diverse perspectieven aangedragen. Eva deed een BA Taal- en cultuurstudies en een Research MA History, Marloes volgde na haar BA Criminologie een MA International Relations and Diplomacy.

Aanmelden en praktische details

Meld je aan via deze link. Let op, het aantal plaatsen is beperkt!

Webinar: Werken als consultant
Sprekers: Eva Zeilstra en Marloes de Bruin
Datum: vrijdag 8 mei 2020
Tijd: 11:00-11:45u

Deelnemers ontvangen uiterlijk een dag tevoren een link naar de webinar, zodat ze op 8 mei kunnen inloggen, en Eva en Marloes via de chat hun vragen kunnen stellen.

Deze webinar wordt na afloop ook online beschikbaar gesteld via een nieuwsbericht op de studentensite; houd daarvoor de site in de gaten.

Humanities Career Event - webinars

Op 8 april zou CRANIUM een workshop geven tijdens het Humanities Career Event. Helaas werd dit event afgelast in verband met de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus. De komende weken gaan we meer workshops van het Humanities Career Event in de vorm van webinars aanbieden, houd daarvoor de agenda in de gaten!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.