Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Workshop Wat motiveert mij echt?

Tijdens je studie kom je misschien steeds meer te weten over de vaardigheden, kennis en kwaliteiten die je hebt en die kunnen bijdragen aan een baan of de arbeidsmarkt na je afstuderen. Maar misschien is het nog niet zo duidelijk wat jou nu echt motiveert. In de workshop "Wat motiveert jou echt?" krijg je meer inzicht in je drijfveren.

Het doel van deze workshop is om inzicht te krijgen in jouw drijfveren; dat wat jou intrinsiek motiveert om te doen wat je doet. Deze informatie over jezelf kan je helpen bij het maken van studie- en loopbaangerelateerde beslissingen en kan je ook helpen om gemakkelijker aan anderen uit te leggen wat je wilt. Dit kan je helpen bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek. Op een interactieve manier en met behulp van een of meerdere oefeningen leer je in deze workshop wat jou motiveert en verlaat je de workshop met een persoonlijke lijst van drijfveren.

Wie mag er meedoen?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Denk ook eens aan.....

  • Wat je zoekt in een baan of werkgever, wordt bepaald door jouw specifieke kennis, vaardigheden en kwaliteiten. Heb je hulp nodig om deze aspecten van jezelf helder te krijgen, dan is de workshop Wat heb ik een werkgever te bieden? handig.
  • Een individueel adviesgesprek met een medewerker van Career Services? Dat kan ook.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.