Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Stageplek Kunstroute Museum de Lakenhal (12-16 uur per week)

1 februari 2022

Museum de Lakenhal zoekt voor de Kunstroute een stagiair(e) voor een periode van 6 maanden, start half april tot half oktober 2022 (12-16 uur per week). De Kunstroute geeft Leidse professionele kunstenaars de gelegenheid  zich te presenteren aan een groot publiek. Zij probeert door middel van goede publiciteit, verzorging van het start- en informatiepunt en extra activiteiten een zo groot mogelijk en divers publiek te bereiken en de Leidse kunst een professionele uitstraling te bezorgen. De jaarlijkse Kunstroute heeft een vaste plaats in het cultureel aanbod van Leiden. De Kunstroute Leiden vindt dit jaar plaats op 24 en 25 september.

Bekijk de volledige vacature hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.