Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Nieuwe studieruimte beschikbaar op Campus Den Haag

12 oktober 2022

Op 11 november gaat de nieuwe studieruimte ‘Beehive Studio’ op de 5e verdieping van Beehive open! Er zijn ongeveer 100 studieplekken gecreëerd waar je zowel alleen als in groepsruimtes kunt studeren. De studieruimte gaat officieel pas in november open, maar studenten kunnen al gebruik maken van de studieplekken. Dit betekent dat je de ruimte kunt gebruiken om te studeren voor je tentamens.

Let op: de ingang is nog niet geluiddicht gemaakt. Daarom zal je voor online vergaderingen of telefoongesprekken deze maand nog steeds naar de gang moeten gaan. Wanneer de studieruimte officieel opengaat, zal de ingang geluiddicht gemaakt worden en zullen er ook koffiemachines neergezet worden.

Reserveer online een plek in de SharedDesk-omgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.