Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Tussenstand facultaire NSE-wedstrijd: kleine verschillen tussen DLF, CDL en LBC

10 maart 2023

De laatste week om de NSE in te vullen is aangebroken, tijd voor de laatste update voordat we de winnaars bekendmaken! Met twee weken sinds de vorige update heeft de faculteit een mooie sprong gemaakt naar 38,7% ingevulde enquêtes in totaal.

In de vorige tussenstand stonden DLF en CDL gelijk. De nieuwe getallen laten zien dat CDL de plek van DLF als koploper heeft ingenomen, met 42,9%. CDL wordt op de voet gevolgd door LBC (41,5%) en DLF (41,2%). Ook de andere verenigingen zijn flink gestegen ten opzichte van de vorige meting: de top 6 wordt verder gevuld door Shift (39,1%), Aesculapius (33,0%) en LIFE (31,0%). Dat wordt nog spannend in de laatste paar dagen!

Heb je de NSE nog niet ingevuld? Dit kan nog tot en met 12 maart. De winnaars van de competitie tussen de verenigingen zullen bekend gemaakt worden op de FooBar borrel van 21 maart, 17.00-19.00. Kom gezellig langs voor een gratis drankje!

Toelichting resultaten per opleiding
Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn daarnaast ook de specialisaties in de bachelor en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.