Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Geef je mening in het Leiden University Panel

5 oktober 2023

Denk jij graag mee over je studieomgeving? Word dan lid van het digitale Universiteit Leiden Panel van het Universitair Facilitair Bedrijf. Als panellid kun je regelmatig jouw mening geven over de facilitaire dienstverlening van het facilitair bedrijf zoals ons duurzaam cateringconcept Pure, printfaciliteiten en je ervaring met reserveringssystemen zoals SharedDesk en Mapiq. Kortom, belangrijke elementen van een fijne campus! 

Een paar keer per jaar krijg je via je e-mail een uitnodiging voor een kort onderzoek, van ongeveer 5 tot 10 minuten. Na afloop kun je teruglezen wat er uit zo’n onderzoek is gekomen en wat de universiteit met de resultaten gaat doen. Deelnemende studenten worden beloond met een leuke verrassing. 

Wil jij je bij het panel voegen? Geef je snel op.

Aanmeldformulier
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.