Universiteit Leiden

nl en

Studentpanelgesprekken

16 januari 2024

Jouw stem telt! Wil je invloed hebben op de toekomst van jouw studieprogramma? Grijp dan nu je kans om deel te nemen aan onze studentpanelgesprekken in februari. 

Als student heb je unieke inzichten en ervaringen die cruciaal zijn voor de ontwikkeling en verbetering van jouw studietraject. Het studentenpanel biedt de perfecte gelegenheid om jouw stem te laten horen en direct bij te dragen aan veranderingen binnen jouw vakgebied. 

Tijdens deze panelgesprekken krijg je de kans om samen met medestudenten en docenten te discussiëren over verschillende aspecten van het curriculum, de leermethoden, de faciliteiten en meer. Jouw feedback is van onschatbare waarde en vormt de basis voor verbeteringen die direct van invloed zijn op jouw studie-ervaring. Het panel is een open en inclusieve ruimte waar alle perspectieven welkom zijn. 

Meld je aan voor het studentenpanel van jouw studie en laat jouw stem horen. Samen bouwen we aan een betere en meer betrokken studiegemeenschap. 

De panelgesprekken zijn in de week van 12 tot 16 februari. 

Aanmelden kan door te klikken op de volgende link van je opleiding

MPS 

https://chat.whatsapp.com/DK9UbY928KDArntY4kDXGU  

MPA 

https://chat.whatsapp.com/C3dojLnA0chKk8luuKCfI3  

LUC  

https://chat.whatsapp.com/EENwJsTImOND2EHUrY619g  

BaSS 

https://chat.whatsapp.com/Gxi4ayrGSLN3Q2EsAQKy4e  

CSM 

https://chat.whatsapp.com/L3X7Xl16EjG7auhQz7SCsG  

BSK  

https://chat.whatsapp.com/BTH98XmZwt1GXAFrKA6p20  

De details over data, tijden en locaties zullen in de WhatsApp groep worden gecommuniceerd. 

We kijken ernaar uit om jouw waardevolle bijdrage te verwelkomen tijdens onze panelgesprekken in februari. Samen creëren we een nog betere studie-ervaring. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.