Universiteit Leiden

nl en

Vaar mee met de Leiden Canal Pride parade!

23 mei 2024

Ook dit jaar zal het LGBT+ netwerk met een eigen boot deelnemen aan de Leiden Canal Pride op 7 september 2024 om alle leden van de LHBTQIA+ gemeenschap van de Universiteit Leiden te steunen. Het thema van dit jaar is: Universiteit Leiden, maak ruimte om trans* te zijn!

Met dit thema roepen wij op tot actie. Trans en non-binaire studenten hebben te maken met verschillende vormen van uitsluiting binnen de universiteit. Om de trans en non-binaire gemeenschap te kunnen vieren, zijn er belangrijke stappen te zetten om het welzijn van trans en non-binaire studenten en medewerkers te borgen. Wij moeten meer ruimte maken om trans* te zijn.

Wil jij kans maken om één van de 60 mensen te zijn die mee zullen varen op de boot? Wij zoeken naar studenten en medewerkers van alle faculteiten en verschillende afdelingen. Je kan tot 19 juni dit formulier invullen om kans te maken om mee te kunnen varen.

Neem bij vragen contact op met het LGBT+ netwerk

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.