Universiteit Leiden

nl en

Leiden2022: ook studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid doen mee

Leiden is in 2022 the European City of Science. Onze stad is een jaar lang de thuisbasis voor dit wetenschapsfestival, waarin veel activiteiten, lezingen, workshops, excursies en tentoonstellingen zullen plaatsvinden. Ook studenten doen mee!

De Universiteit Leiden is (mede)organisator van veel van deze evenementen. Zo is Leiden in 2022 bijvoorbeeld de gastheer van het ESOF-congres (EuroScience Open Forum), het grootste multidisciplinaire wetenschappelijke congres van Europa. De tiende editie hiervan vindt van 13 tot en met 16 juli 2022 plaats in Leiden, in nauwe samenwerking met EuroScience vanuit Straatsburg.

Voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is er nog veel ruimte over om invulling te geven aan Leiden City of Science 2022. Heb jij als student een goed idee voor een evenement waarbij je de universiteit op een leuke manier in contact brengt met de stad? Neem dan contact op met assessor Julie Külsen via assessor@law.leidenuniv.nl.

Het totale overzicht van evenementen, activiteiten en congressen voor Leiden 2022 is te vinden op https://leiden2022.nl/en/activiteiten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.