Universiteit Leiden

nl en

Onderwijsadministraties

Bij de onderwijsadministratie van je faculteit of opleiding kun je terecht met vragen over roosters, cijfers, studieresultaten, etc. Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding voor informatie.

Voor vragen die niet specifiek over jouw studie of faculteit gaan kun je contact opnemen met de centrale studentenadministratie, via het Frontoffice Studentenzaken.

Science Studenten Administratie

De Science Studenten Administratie verzorgt de registratie van studie- en onderwijsgegevens en staat telefonisch en aan de balie studenten te woord tijdens openingstijden.

Je kunt bij ons terecht met vragen over

  • Verzoekschriften
  • Uitgifte transcripts
  • Aanvragen diplomering
  • Registratie resultaten externe vakken
  • uSis

Waar vind je ons?

Collegezalencomplex (Gorlaeus Schotel), Einsteinweg 55, in ruimte B117.

Onze openingstijden

Op maandag t/m donderdag is de balie van de studentenadministratie geopend tussen 10.00 en 14.00 uur. Op vrijdag tussen  10.00 en 12.00 uur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071 527 2965.

Education Office Astronomy

De onderwijsadministratie van de bacheloropleiding Sterrenkunde wordt gevoerd door het Education Office Astronomy. Klik op de functies hieronder voor meer informatie en contactgegevens.

Eindverantwoordelijke voor het Sterrenkunde bacheloronderwijs en het Astronomy masteronderwijs. Contactpersoon voor beleid, visie en strategische zaken. 

Prof.dr. Harold Linnartz
Huygens Laboratorium, kamer 501
od-strw@strw.leidenuniv.nl

Management van het Education Office Astronomy. Contactpersoon voor organisatorische, personele en beleidszaken. Tevens onderwijscoördinator van de Sterrenkunde en Astronomy programma's.

Drs. Arianne Pen-Oosthoek
Oortgebouw, kamer 564
eduster@strw.leidenuniv.nl

Coördinatie van het Sterrenkunde bachelorprogramma en het Astronomy masterprogramma. Contactpersoon voor roosters, inschrijvingen en communicatie met studenten. Tevens Hoofd Education Office Astronomy.

Drs. Arianne Pen-Oosthoek
Oortgebouw, kamer 564
masters@strw.leidenuniv.nl voor zaken over het Astronomy masterprogramma
eduster@strw.leidenuniv.nl voor alle andere zaken

Ondersteuning van studenten met informatie en advies. Contactpersoon bij persoonlijke omstandigheden, studieplanning en studievertraging. Klik hier voor meer informatie.

Drs. Wouter Schrier
Oortgebouw, kamer 567
studyadvisor@strw.leidenuniv.nl

Studentenwerving en externe communicatie. Contactpersoon voor wervingsevenementen, studentenwebsites en onderwijsgerelateerd PR-materiaal.

Dr. ir. Suzan Commandeur
Oortgebouw, kamer 562
pr-education@strw.leidenuniv.nl

Internationale studentenwerving en externe communicatie. Contactpersoon voor internationalisering en onderwijsgerelateerd PR-materiaal.

pr-international@strw.leidenuniv.nl

Ondersteuning van het Educatief Centrum Sterrenkunde. Contactpersoon voor algemene vragen en verplichte matching.

Drs. Stella Blok
Oortgebouw, kamer 564
eoa@strw.leidenuniv.nl

Administratieve ondersteuning van het Education Office Astronomy. Contactpersoon voor vakevaluaties, plannen van bijeenkomsten en zaalreserveringen voor onderwijs.

Liesbeth van der Veld
Oortgebouw, kamer 564
eduassist@strw.leidenuniv.nl

Commissies

De opleiding Sterrenkunde kent verschillende onderwijsgerelateerde commissies. Op de pagina UR, facultaire raden & opleidingsgremia vind je informatie over en de samenstelling van de Opleidingscommissie (OC), Examencommissie, Toelatingscommissies en de PR Commissie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie